Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rafa haberinin gerçek olabileceğini düşünüyorum çünkü Mourinho nun hazırlık maçında Fb yi o kadar da ciddiye alıp çalım için ugrasacagini sanmıyorum ama Rafa ile ne asamadayiz orası meshul

İsmail Kartal bile arabistanda 1 sene içi 10 milyon Euro alacakmış. İnsanın içi yaniyor

Son toplantı öncesinde zaten uğraşılan bir liste vardı yani transfer edilmesi beklenen adamların zaten çoğu belliydi öncesinde de.

Haziran sonuna kadar hiç birini alamazlarsa hiç bir beklentim olmayacak yönetimden.

Çoğu maliyetli adamlar, hatta bir adım öteye götüreyim, geçen sene elde patlayacak tek sözleşme yapmadık, bu sene bonservis de verileceği için daha da riskli işler olacak.

-Rafa gelirse ben RT ettiim der
-Başka takıma giderse de koca mourinho'nun yaptığı rezilligi göstermek için RT ettim der..
2. seçenek sıvamak olur üstad. biz de ona göre takip ederiz bu dönem kendisini. belki bu dönem yeni yönetim ve erden timur ayrılığı sonrası bilgi akışı da patlar zaten bakalım.

Rafa’yı istediğimizi cümle alem biliyor zaten yav, oyuncu ok dese zaten almıştık şu an. 3 aydır görüşüyoruz (duk).

Mou o açıklamada harika oyuncu ama Galatasaray’a yakın diyor yani ben de isterdim anlamı var. Romano saniyesinde hesabına aktarıyor vs

Şu süreci masum bulacak değiliz.

@Alper Altun

Tier listi güncelleyip mourinhoyu tier 1e alalım mı?
1000090573.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt