Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tam bize lazım oyuncu rafa Silva ilerde her mevkide oynayabiliyor deplasmanda açık alanda forvet bilr oynatirsin inşallah olur bu tip top taşıyan 2 3 oyuncuya ihtiyacımız var çok statik oynuyoruz

son 2 senenin şampiyon başkanına istifa diyoruz, ömürleri Galatasaray şampiyonlukları, kupaları görerek geçmiş 2 başkan adayı yarışıyor. Mal bunlar mal mal 😂

Torreira Kaan bayerne bile orta sahada iş yaptılar. Bu ankarbat kötü olmasada kaandan cok daha iyi olacağını düşünmüyorum ha Kaan ameliyat olacaksa o başka ama milli takıma gitti bu herif
Kaan orta sahada olsa bile o sertliği kapamadık, 3-5 maç oynatırsın bu tarz ama torreira da yoktu sadece orda boeyin de ekstra enerjisi vardı.
Seneye boey yok, torreira her maç arı gibi de çalışamaz bu adam da bir can. Ne olursa olsun bir sigorta daha kazım bize.
Amrabat-torreira ile orta saha sertliğini ele alırız, Kaan topa bile basmıyor maalesef.
Hayal ettiğimiz thuram standardında bir herif ama değil o, en olmamışını bile alabileceğimizi zannetmiyorum. En bonkör olduğumuz ve güven dolu olduğumuz dönemde bile biz orta saha bulamamış kulübüz.
Amrabat hedeflerimiz arasında en gerçekçi iş olur. Çok uzatmadan alıp kampa getirmek lazım. Fiziksel olara doğuştan güçlü herif10 yaşından beri inşaatta çalışmışamele gibi kocabilekleri var herifin, kolay kolay yıkılmaz.

amrabat istemiyorum. torreira ismi ciktiginda her defasinda torreira diyen birisi olarak amrabat icinde tam tersi diykrum. amrabt bu takima olmazzz.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt