Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetimden beklentim Bissakka dinamik 8 numara şut atmayı seven 10 numara Sneijder tarzı 10 numara işitiyorum veya podolski gibi icardinin arkasına atabileceğimiz forvet özelliği olan bir isim kapanan takımları açamıyoruz biz

orta sahada baskin olmak icin guclu ve top calabilen adam yeterli degil. ayni zamanda ileri geri gidp gelen dinamik biri olmali. tipki torreira gibi. biraz daha uzun olup hava topu hakimiyeti olmasi lazim. cok kalipli olmasi gerekmiyor yani. torreira o toplari calarken supururken 60 kiloyla yapiyor.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son toplantı öncesinde zaten uğraşılan bir liste vardı yani transfer edilmesi beklenen adamların zaten çoğu belliydi öncesinde de.

Haziran sonuna kadar hiç birini alamazlarsa hiç bir beklentim olmayacak yönetimden.

Çoğu maliyetli adamlar, hatta bir adım öteye götüreyim, geçen sene elde patlayacak tek sözleşme yapmadık, bu sene bonservis de verileceği için daha da riskli işler olacak.
Geçen sene ilgilenip alamadığımız isimler mi acaba? Eğer öyleyse listemiz az çok belli diyebiliriz. Orta saha listesi o zaman Höjberg, Fofona, Dominguez, Amrabat. Sağ bek adayları ise Kumpedi, Seneya, Gendrey, Assignon olur herhalde ki Assignon'un defansı fazla kötü o yüzden istemem kendisini.

Siddik Cundun karsisina ciksin hicbir sey bilmiyorum diyecem.
1717872092590.webp

Rafa’yı istediğimizi cümle alem biliyor zaten yav, oyuncu ok dese zaten almıştık şu an. 3 aydır görüşüyoruz (duk).

Mou o açıklamada harika oyuncu ama Galatasaray’a yakın diyor yani ben de isterdim anlamı var. Romano saniyesinde hesabına aktarıyor vs

Şu süreci masum bulacak değiliz.

Üstad Rafa Silva yı alırsak iş yapar mı ?

Şahsen ben istemem wonderkid oyuncu lazım

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt