Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Calim islerini sahada yapalim bundan sonra azizim. Transfer mevzusunda bu tur aksiyonlardan uzak durmakta fayda var

Kero kalabilir aslinda iyi bi yedek olur. Maasi da uygun. Geri kalanlar gidebilir alici varsa

Abi orta sahada temposu düşük ağır adam tutmayalım. Berkan seneye iyi bir yedek olacaktır.

En büyük çalım Avrupa ve ligde başarı Melihim

Ama iyi topçu can'ım :(
öyle - top tutar - kanada kayar - iyi kötü bitiriciliği tabii ki var(bizim maçı yenmelerinin en büyük nedenlerinden , defanstan ileri gelen HER topu tuttu adam o maçta - biz hücumu baskıyı hiç devam ettiremedik)

da sevemiyorum ya - bjk > fb> gs falan bide maaş şişik. gerek yok gibi.

Seferovic yerine çekeydin eyvallahtı o sezon. ama Icardi konusu olmayabilirdi o zaman.

her şeyde bir hayır var

cihangir gece nöbetini başkasına tutturmağa çalışıyor arklar ücretten pay isteyelim derim

Batsuayi cok istiyorum icardinin arkasina

Abi vakti zamanında Deportivo yu şampiyon yapan Diego Tristan ve Roy Makaay örneğini vermek isterim. Icardi Tristan tarzı bir forvet fakat ihtiyacımız olan Bathsuayi profili bence değil. Makaay kanatlarda da oynayabilen ve yeri geldiğinde forveti ikileyen bir adamdı. Süratli, tek vuruş özelliği olan hem de dribbling özelliği olan bir profildi. Bence bu modelden gidilmeli. Makaay tarzı adamlar İcardi nin performansını daha da yukarı çeker.

tominayı almaya ne badem bıyıklı abinin nede dursunun çapı yetmez

isterler istemeye ama ikna edemezler!

bunlar 6 noya max amrabat (ondan bile şüpheliyim artık)
sağbeke max moura
10 noya max hajradinoviç

alırlar

bu arada 8 no işi noldu kimse bilmiyor

bunlar yine has 8 almayacaklar sanırım

durmadan sağbek 6 ve 10 konuşuluyor

20240609_023639.webp

Temmuza kadar transfer açıklanma ihtimali %2. İşte o ihtimalin peşinde nöbette olanlara hürmetler.

Zaha ilk geldiği gün bile yüz ifadesi Yüksekova’ya tayin edilmiş Cihangir Göktaş gibiydi. Bu adam yeni bir meydan okuma için falan gelmemiş. Başka çaresi kalmamış. Yüksek maaş için gelmiş. EPL’de istediği maaşı veren olmamış. Bu sezon gösterdiği performans ve hayvani maaşı ile elden çıkarmak konusu beni tedirgin ediyor.

Zaha ilk geldiği gün bile yüz ifadesi Yüksekova’ya tayin edilmiş Cihangir Göktaş gibiydi. Bu adam yeni bir meydan okuma için falan gelmemiş. Başka çaresi kalmamış. Yüksek maaş için gelmiş. EPL’de istediği maaşı veren olmamış. Bu sezon gösterdiği performans ve hayvani maaşı ile elden çıkarmak konusu beni tedirgin ediyor.

Zahaya suan sorsak ülkedeki en iyi futbolcu benim der, bu yüzden bizde olmayacak. Palace gibi küçük takımın büyük topçusu olarak egosunu tatmin etmesini dilerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt