Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zahaya suan sorsak ülkedeki en iyi futbolcu benim der, bu yüzden bizde olmayacak. Palace gibi küçük takımın büyük topçusu olarak egosunu tatmin etmesini dilerim
Wilf Zaha: "Oğlumla evimin bahçesinde futbol oynarken ikimiz de en sevdiğimiz futbolcular olurduk. Oğlum ben olurdu, ben ise Gökhan Sazdağı."

Zahaya suan sorsak ülkedeki en iyi futbolcu benim der, bu yüzden bizde olmayacak. Palace gibi küçük takımın büyük topçusu olarak egosunu tatmin etmesini dilerim
Arabistan’a gitmiş kadar hissediyor. Vasatlaştığını kabul etmek istemeyen narsist bir kişiliği var adamın. EPL’den oyuncu almanın da böyle bir riski var.

Arabistan’a gitmiş kadar hissediyor. Vasatlaştığını kabul etmek istemeyen narsist bir kişiliği var adamın. EPL’den oyuncu almanın da böyle bir riski var.
Abi beden dilinde inanılmaz bir egoizm var. Transfer görüşmelerinde dublör falan mı kullandı acaba

Rafa Silva
Bisakka
Fofana
Rey Manaj

Bunları bitir . Ondan sonra geniş rotasyon için yerli kanat. Oğuz,Yusuf bu kadar basit

Abi beden dilinde inanılmaz bir egoizm var. Transfer görüşmelerinde dublör falan mı kullandı acaba
Negatif hareketler yapan adam takım kimyasını bozuyor bir kere. Katkısını da geçelim. Katkı olarak Falcao kadar katkısı olmadı belki de. Ama negatif enerjisiyle ondan bile kötü bir transfer gibi görünüyor.

3 sene daha şampiyon olup Cl de gruplarda elensek , finansal olarak TR nin Bayerni olur muyuz

Zaha ilk geldiği gün bile yüz ifadesi Yüksekova’ya tayin edilmiş Cihangir Göktaş gibiydi. Bu adam yeni bir meydan okuma için falan gelmemiş. Başka çaresi kalmamış. Yüksek maaş için gelmiş. EPL’de istediği maaşı veren olmamış. Bu sezon gösterdiği performans ve hayvani maaşı ile elden çıkarmak konusu beni tedirgin ediyor.

tamam, zaha olmasaydi. ali koc 3 hafta boyunca ana avrat kufur ediyordu bize

Zaha ilk geldiği gün bile yüz ifadesi Yüksekova’ya tayin edilmiş Cihangir Göktaş gibiydi. Bu adam yeni bir meydan okuma için falan gelmemiş. Başka çaresi kalmamış. Yüksek maaş için gelmiş. EPL’de istediği maaşı veren olmamış. Bu sezon gösterdiği performans ve hayvani maaşı ile elden çıkarmak konusu beni tedirgin ediyor.
rdas cidden şu mesajı aldığımda yüz ifadem zahaydi...

Screenshot_2024-06-09-03-25-33-372.jpeg

rdas cidden şu mesajı aldığımda yüz ifadem zahaydi...

Ekli dosyayı görüntüle 247303
Şark hizmeti kafasında. Ama bir farkla. Bir risk taşımıyor. Hayatta kalma içgüdüsü çalışmıyor. Elinden gelenin en iyisini yapmak zorunda değil. Takım arkadaşlarıyla bir bütün halinde hareket etmek zorunda değil. Sen bunları yapmazsan ölebilirsin. Onun için değişen bir durum yok. Herkes Mertens gibi olmuyor maalesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt