- 6 Eylül 2014
- 93.546
- 64.369
- 4.608
Bacak kaslarına bak adamın. Ziyechi gönder bunu al
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boy 1,70m civari. Tam hocayin isteyecegi tip.Bacak kaslarına bak adamın. Ziyechi gönder bunu al
bu arias tan 50 iq vibe alıyorum
Çalım atabiliyor asist yapabiliyor gol atabiliyor. Bacak kaslarına yatırım yapmış hemen gelmeli. Tripcan müzmin sakat Ziyech gitmeliBoy 1,70m civari. Tam hocayin isteyecegi tip.
Çok.Takımda bu kadar eksik varken köhn gitsin demek kimse kusura bakmasın simarikliktir.. Bu adam ne kadar kötü oynadı da böyle gömülüyor hayretle izliyorum
isim ya da kolpalar alalımTransfer yapalım
Zahadaki olay uyum sorunundan öte sisteme uygun bir adam değildi. Benfica hep kafaya oynayan ve rakipleri de bizkm rakipler gibi kapanan takimlar.Mc Tominay zor düşer buraya. Wan Bissakka biraz daha olası ama onunda sakatlık problemleri oluyor yedek sağ bek şart
Ayrıca Rafa Silvanın kalitesine asla lafım yok eğer bildiğimiz Rafa olursa ligi yer. Ama ordaki çekincem hiç portekiz dışına çıkmamış olması. Uyum sorunu olabilir tıpkı Zaha gibi
O.kadar da gösterişsiz sayılmaz.Iskocya adına Avrupa şampiyonası elemelerinde 6 golle en golcü topçusu. Adam resmen tek başına taşımış iskocyayi.Bence rafa Silva yada bundan biri gelecekse mc tominay gelmeliMcTominay ismi geçenlerden en gösterişsiz ama en güzel olacak olan bence
En merak ettiğim Okan Hocanın orta saha için düşündüğü profil. Biz gibi hareketli 8 mi düşünüyor yoksa sert 6 mı düşünüyor bilemiyorum ama en iyi oyunlarımızıda Torreira ve 6 ile oynadık buda bi gerçek. Son maç ve Bayern maçları Torreira ve defansif 6 iyiydik hep. Geçen senede fener maçı mesela yine öleydi. Eğer defansif 6 düşünüyorsa alabileceklerimizde en iyisi harbi Amrabat