Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen zanioloya 50 teteye 25 isteyelim cok deger verelim baya kazanmis oluruz boylece.

Amrabat dususte de zaniolo degil sanki. 1 kez daha sakatlansa simdi alacagin 10-15i de alamayacaksin
Yok 69M EUR.

Transfer görüşmeleri yeni başladı ve henüz başlangıç aşamasında. Amrabat + 10M EUR veya Cajustu + x milyon EUR gibi teklifler okuyoruz.

Neyse ki transfer kurulumuzdan sen sorumlu değilsin.

Yok 69M EUR.

Transfer görüşmeleri yeni başladı ve henüz başlangıç aşamasında. Amrabat + 10M EUR veya Cajustu + x milyon EUR gibi teklifler okuyoruz.

Neyse ki transfer kurulumuzdan sen sorumlu değilsin.
Zaniolonun kaca satilabilecegini dusunuyosun su an?

Bulent timurlenk bile 15-20 bile vermez italyan takimlari derken unlu dusunur can muric neler neler soyluyor :asd:

Mertens bu sezon daha da canavara dönüşür, transfer edilecek Erencan gibi biri de İcardi' nin olmadığı maçlarda onu aratmaz kesin. Köhn' ün olmadığı maçlarda aslan gibi Berkan, sağbek yedeğinde joker Kaan var nasıl olsa...
"Mertens bu sezon daha da canavara dönüşür,"

Ziyech, Yunus Akgün

"Erencan gibi biri de İcardi' nin olmadığı maçlarda onu aratmaz kesin."

Zaha

"Köhn' ün olmadığı maçlarda aslan gibi Berkan, sağbek yedeğinde joker Kaan var nasıl olsa..."

Leo Dubois

tartışmayalım bugün zanioloya kimse 15ten fazla para saymaz geçelim o işleri

artan bir performans yok ortada

üstüne bir de sakatlandı, milli takıma gitse daha göz önünde olacaktı belki bi tık daha arttırabilirdi fiyatını

o çocukta yok yok gibi gözüküyor, oynadığı kısa sürede çok sağlam istatistikler yapmış.
Valla hiç bakmadım istatistiğine stil olarak doğru profil toreiranın hücuma dönük olanı

Sotonda izlemiştim bunu laviayla beraber harikalar yaratıyodu

Bide genkde galarza diye bi çocuk var ads genk maçlarında gözüme çarpmıştı o da müthiş herif ama biraz defansif

"Mertens bu sezon daha da canavara dönüşür,"

Ziyech, Yunus Akgün

"Erencan gibi biri de İcardi' nin olmadığı maçlarda onu aratmaz kesin."

Zaha

"Köhn' ün olmadığı maçlarda aslan gibi Berkan, sağbek yedeğinde joker Kaan var nasıl olsa..."

Leo Dubois
Senin kadar iyimser olamıyorum.

Niye orijinal bir 10/SS almıyoruz?

Zaha' dan bu takıma kanat oyuncusu olmaz. 4-3-3 e dönüp kanat forvet oynaması dışında 7 milyon maaşın karşılığını vermesini ihtimal dahinde görmüyorum. Kafa toplarında hiç olmayan birine, İcardi' yi yedeklesin diye de o maaşı vermek istemezdim...

Valla hiç bakmadım istatistiğine stil olarak doğru profil toreiranın hücuma dönük olanı

Sotonda izlemiştim bunu laviayla beraber harikalar yaratıyodu

Bide genkde galarza diye bi çocuk var ads genk maçlarında gözüme çarpmıştı o da müthiş herif ama biraz defansif
istatistikleri saçma sapan yav, delici paslar driblingler falan herşey üst düzey, üstüne savunmada da iyi saçma sapan işler yapmış eğer doğruysa. tam eksikliği hissedilen profil bu yani

1716818700645.webp

Bugün sanki biraz hareketlilik mi var bana mı öyle geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt