Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaha’nın sözleşmesinin kulübe yükümlülüğü 4.5, kalanı sponsor. 2 de imza parası var ama her sene mi bilmiyorum. Önemli olan kulüp kasasından çıkacak paradır, gönderince o sponsoru diğerine aktaramazsın çünkü.

Kısacası Tadic sözleşmesiyle aynı ama onlar da çıkıp 7 m euro alıyor ama koşacak hali yok demiyordur.

Düzenli oynasa muhtemelen Tadic’ten daha fazla skor üretirdi.

Kendi topçunuza bok atıp durmaya son verin.

Zaha 'da aşırı özgüven kendi bildiğine göre hareket etmek, değişim ve dönüşüm gibi pencereler kapalı gibi duruyor. Uyum ve takım içi yardımlaşma olaylarında yok gibi belkide küsmüştür bile bilemiyorum ama elden çıkarabilirsek harika olur sözleşmesi bana Sevr antlaşmasını hatırlatıyor.

Furkanım sarı saçlı palam👀😍
IMG_1979.webp

Zaha’nın sözleşmesinin kulübe yükümlülüğü 4.5, kalanı sponsor. 2 de imza parası var ama her sene mi bilmiyorum. Önemli olan kulüp kasasından çıkacak paradır, gönderince o sponsoru diğerine aktaramazsın çünkü.

Kısacası Tadic sözleşmesiyle aynı ama onlar da çıkıp 7 m euro alıyor ama koşacak hali yok demiyordur.

Düzenli oynasa muhtemelen Tadic’ten daha fazla skor üretirdi.

Tşkler adminim. Kendi topcusuna bizim kadar bok atan taraftar yoktur

Pasalic için bu kadar ugrasa gerek varmı bari daha buyuk birini salla ahmet yav

Eger Napoli Davinsonu gercekten istiyorsa, 20m euroya satalim.

Nelsona iyilestirme yapalim ve sozlesme uzatalim

Düzenli oynasa muhtemelen Tadic’ten daha fazla skor üretirdi*.

sevgili keramettin , - kalemine saglik .

*. hemen hemen bende bu minval de dusunuyorum .

saygi ve selamlar .

İcardiyi de 6 bildirdik

Kendimizi kandirmamizin anlami yoktir
Ne kap açıklaması okursun,ne sponsor desteğinden haberin var bi bok bildiğin yok önce zahaya senelik 7-8 m verdiğimizi iddia ettin şimdi de ikardi için manipülasyon yapmaya başladın

@Alper Altun Gerekeni yaparmısın sana zahmet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt