Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keremin gittigi durumda Zaha kesinlikle kalmalı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

iyi nöbetler :-)
1717961931852.webp

Bizim transferlere başkanlardan daha çok hakimdi. Dünyanın en güvenilir kaynağı :)

Abi griezman haberlerini atıp durmayın yalan şu haber

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mertens in yerine forvet arkasına skorer bir oyuncu almamız şart olur en az 15 tane falan sallayacak amrabat torreira sezonu 2 gol 3 asistle falan bitirir çünkü
Yav herkes toreyra amrabat orta sahasi olursa mertens yerine daha skorer 10nr lazim diyor da

Bu mertens daha napsin?
Screenshot_20240609-213818_Samsung Internet.webp

Bir de bu istatistigi toreyra demirbay orta sahasiyla yapti. Yani deli gibi geriye kosarak yapti

Amrabat toreyra orta sahasi olursa daha az geri koşan mertens dusunun. Tabi bu sezon daha ekonomik kullanmak lazim o ayri

Ekli dosyayı görüntüle 247381

Bizim transferlere başkanlardan daha çok hakimdi. Dünyanın en güvenilir kaynağı :)
Keşke çıkıp şaka desen ne olur Şeref Aydın sjsj

Sneijder indiği gün Drogba desem ne dersiniz vs demişti ne anlatıyor bu arkadaş demiştim alakasız gelmişti.

En sonda Luyindama bildi galiba ondan sonra yok reyiz harbi transferi o yapsa anca bu kadar denk gelirdi çünkü olacak iş bile patliyordur illa

Yav herkes toreyra amrabat orta sahasi olursa mertens yerine daha skorer 10nr lazim diyor da

Bu mertens daha napsin?Ekli dosyayı görüntüle 247382

Bir de bu istatistigi toreyra demirbay orta sahasiyla yapti. Yani deli gibi geriye kosarak yapti

Amrabat toreyra orta sahasi olursa daha az geri koşan mertens dusunun. Tabi bu sezon daha ekonomik kullanmak lazim o ayri
Dostum

kerem gidiyor yani mertensin yerine 10 numarada oynatıp yıpratabilecegin bi topcu yok

zeki celigi alın

transferi kapatın

yine şampiyon mevcut kadro

Mariano muadili sağ bek lazım bize adam Sevilla ile finalde döktürmüş ve tutulmustum ertesi sezon aldık nasıl olduysa keşke yine öyle bir şey denk getirsek tam Mariano - Fernando tipi transfere ihtiyacımız olduğu bir sezon daha ve yine şansımız yaver gider umarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt