Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rtaş bissaka ismi geçmiyo mu

Maatsen çelside paslanmıştı dortmund vitrine çıkardı biz kiralasak bu malı kim aldı denirdi

Depaulu 10-15 e salacaklar deniyo kerem parasına alabiliyosun

Sanchoyada manuda bitikken kimse el sürmedi dortmundda tekrar ölmediğini gösterdi biz deneyebilirdik

Grizman da malum zaten ama gerçek ama kolpa ismi geçiyor

Evet çok ütopik olmasa da zor ama isim isim bakınca aslında alınabilir hee dedirten oyuncular

Evet geciyorda iki husus var..

1- hepsini ayni anda atiyorusn kadroya
2- "minimum" diyorsun :)

muslera
zeki nelsson abdülkerim köhn
torreira saul
barış mertens wilf
icardi

günay
skaut kaan emin kazım
kaan berkan
yunus yunus skaut
tecrübe

11 gavur
9 yurttaş

İyi veya kötü; önemli olan gerçeklik sınırları içinde olması; herhangi birinin beğenip beğenmemesi de umurumda olmaz, sana mahsus değil yani.

Düşünüp düşünüp yaptığın kadrolara bak; trollük sınırlarını zorluyorsun.

@Recep Timur kendine rakip istemezsin diye düşünüyorum. Artık sen bilirsin...

Kadro kurarken isim yazmak önemli değil,ne oynayacaksan ona göre kadroyu yapman lazım,o kadronun birbiriyle hem +- hem de kimya açısından uyumlu olması lazım(aurier ndomb zaha ziyech bi tarafta ikardi muslera tor bi tarafta olmamalı)

Sonra kulübün stratejisi önemli,olası kötü sezonda başarısızlığı kompanse edebileceksen genç oyuncu transferi yapman lazım(burağın aldıkları da satıldığında elde geliştirip satabileceğin pek kimse kalmıyo( edemeyeceksen yüksek bütçeli takım kurduğunda başarısızlıkta batmıyo olman lazım

Milyon tane parametre var

İlk kadro değil de 2.kadro zımba gibi takım,oyuncuların hepsi tempolu ve pres bilen adamlar,aynı zamanda bireysel değil takım oyunu oynayan isimler

Neresi trollük onu anlamadım,sen oyuncuyu tanımıyon diye kadro trol kadro mu oluyor yahu :)

Kadro kurarken isim yazmak önemli değil,ne oynayacaksan ona göre kadroyu yapman lazım,o kadronun birbiriyle hem +- hem de kimya açısından uyumlu olması lazım(aurier ndomb zaha ziyech bi tarafta ikardi muslera tor bi tarafta olmamalı)

Sonra kulübün stratejisi önemli,olası kötü sezonda başarısızlığı kompanse edebileceksen genç oyuncu transferi yapman lazım(burağın aldıkları da satıldığında elde geliştirip satabileceğin pek kimse kalmıyo( edemeyeceksen yüksek bütçeli takım kurduğunda başarısızlıkta batmıyo olman lazım

Milyon tane parametre var

İlk kadro değil de 2.kadro zımba gibi takım,oyuncuların hepsi tempolu ve pres bilen adamlar,aynı zamanda bireysel değil takım oyunu oynayan isimler

Neresi trollük onu anlamadım,sen oyuncuyu tanımıyon diye kadro trol kadro mu oluyor yahu :)
Devam eden sözleşmelere rağmen yedi yeni yabancı transferini görünce, futbolcuların kim olduğuna bile bakmadan trollizm damgasını vurdum; dönüp arkama bakmadım bile (Münir Özkul style)...

Devam eden sözleşmelere rağmen yedi yeni yabancı transferini görünce, futbolcuların kim olduğuna bile bakmadan trollizm damgasını vurdum; dönüp arkama bakmadım bile (Münir Özkul style)...
Kırdın

Bak trol dersin diye kalender senden çekinip kadro kuramadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt