Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Servet Yardımcı'ya karşı hala net bir tavır alınmamış olması büyük rezalet. Çıkıp bu adamın yalı veledinin köpeği olduğunu söylememiz lazım seçilirse bile safımız belli olur olası bir şerefsizliklerinde elimizde koz olur tepki gösterebilmek için.

26900a546e9b9949eaa62269ce31f1b63071092.jpg

3 transfer ile çok güzel kadro oluyor

Galatasaray son teklifini Rafa Silva'ya iletti. Portekizli yıldıza yıllık 3.5 milyon Euro maaş ve 3 milyon Euro da imza parası içeren bir kontrat sundu ve beklemeye koyuldu. Rafa Silva bu hafta son kararını verip Galatasaray'ın teklifi için son sözünü söyleyecek. Bu sezon Benfica formasıyla 52 maça çıkan Rafa Silva, takımına 22 gol, 15 asistlik skor katkısı sağladı. (Sabah)

Galatasaray son teklifini Rafa Silva'ya iletti. Portekizli yıldıza yıllık 3.5 milyon Euro maaş ve 3 milyon Euro da imza parası içeren bir kontrat sundu ve beklemeye koyuldu. Rafa Silva bu hafta son kararını verip Galatasaray'ın teklifi için son sözünü söyleyecek. Bu sezon Benfica formasıyla 52 maça çıkan Rafa Silva, takımına 22 gol, 15 asistlik skor katkısı sağladı. (Sabah)

Benfica neden devam etmiyor Rafa'yla?

rafayı hiç istemiyorum, yıllardır hep hızıyla iş yapmış adam bundan sonra atletizminde düşmeler olacak, eski etkisini kaybetmeye başlayacak bence

Rafa silvanin istatistiklerini detaylıca inceledim.. Bu sezon bildiğin Aralık sonu başlamış oynamaya Şubat sonu da dükkanı kapamış 3 ayda yapmış çoğu istatistiği bizim kereme benzettim bu yönden..
Keremin de istatistikleri gayet iyi ama sezon geneli baya vasat göründü

eriksen ve hummels isimleri görüyorum

gsc transfer algoritması = genç iyi oyuncuyu sat+ 10 yas + 10 milyon ekle kadayıf al

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt