Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trabzonspor forması giyen 19 yaşındaki forvet Poyraz Efe Yıldırım'a Ajax talip oldu. Francesco Farioli'nin çalıştırdığı Ajax, Trabzonspor'a 7.5 milyon Euro teklif etti.

(Sabah)

ulan bizim altyapıdan şöyle bir satış olmuyor. altyapı allaha emanet

Rafa silvanin istatistiklerini detaylıca inceledim.. Bu sezon bildiğin Aralık sonu başlamış oynamaya Şubat sonu da dükkanı kapamış 3 ayda yapmış çoğu istatistiği bizim kereme benzettim bu yönden..
Keremin de istatistikleri gayet iyi ama sezon geneli baya vasat göründü
gelirse mertens etkisi yapamayacağı görüşündeyim katılır mısın?

Trabzonspor forması giyen 19 yaşındaki forvet Poyraz Efe Yıldırım'a Ajax talip oldu. Francesco Farioli'nin çalıştırdığı Ajax, Trabzonspor'a 7.5 milyon Euro teklif etti.

(Sabah)

ulan bizim altyapıdan şöyle bir satış olmuyor. altyapı allaha emanet
trabzonun avantajı tamamen coğrafyası

bizim tüm altyapı 7m etmez, üstüne yunus akgun falan ekle yine etmez, bunlar arada iyi satış yapıyor valla

gelirse mertens etkisi yapamayacağı görüşündeyim katılır mısın?

Mertens etkisi derken 2 sezon arasında uçurum var ..Geçen yılki mertens katkısını gözü kapalı yapar ama mertens gibi bir mücadeleye girmez..
Bu sezonki mertens katkısını ise kolay kolay kimseden alamayiz çok başka bir seviyede oynadi

Mertens etkisi derken 2 sezon arasında uçurum var ..Geçen yılki mertens katkısını gözü kapalı yapar ama mertens gibi bir mücadeleye girmez..
Bu sezonki mertens katkısını ise kolay kolay kimseden alamayiz çok başka bir seviyede oynadi
geçen seneyle bu senenin ortalamasını düşün, oyun özelinde onun kadar etki veremeyeceğini düşünüyorum. bence mertense danışalım onun önereceği bi 10 no alalım

Zaniolo show yapamasin kampin ilk gününde gelsin

Sonucta sözlesmeli futbolcumuz

Kim hangi transferi yaparsa yapsın Tff başkanı Servet denilen kişi olursa şampiyon olamayız.Şampiyonlar Ligi'nde bile hakemlerle ilgili Uefayla konuşmadı bizimle ilgili.Fbli Nihat zamanında da şampiyon olamadık..

Evet kafayı yedim. Başka soru?

Adsız.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt