Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gecen sezonda Verratti diye bir giris yapmistik en sonunda Vecino'ya dogru yol alirken kapidan iceri Ndombele girdi.

Tabi ki yonetim en iyi oyunculari zorlamali maddi imkanlar dogrultusunda , hocanin da istegi bu yonde ama biraz da gercekci hedeflere bakmak lazim. Suan EURO 2024 icin Fransa kadrosunda bulunan hic bir genc oyuncuyu parayla Turkiye'ye getiremezsin zaten sirf Ingiltere'den 8-10 tane kulup pesindedir bu oyuncularin. Bu Fofana icin de gecerli. Belki suan alabilecegimiz 'en zor' isim Thuram olabilir yani onun icin herseyi denerdim en azindan. O da olmazsa diger alternatiflere yonelmek lazim.

Sag bek ve orta saha transferi kamp baslamadan bitmesi gereken ilk transferler olmali.

valla iyi topçu istiyorsan en kritik mevkiye verecen 6 milyon euro yıllık biz o parayı zahaya vermiş takımız.Ucuz etle değil yahni kıymalı yumurta bile olmuyor artık

Ben şahsen kumbedi isterim.En potansiyelli o , milli takım kadrosunda olmaya favori sağ bek adayı o.Bizde 1-2 sene iyi oynar ve milli takıma giderse jackpotu vururuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt