Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Suat abinin cok güzel mesajları var ya bence Galatasarayı Efendisi rütbesi verilmeli

Bazı mesajlarını okumaya üşenip chatgpt’ye özetletiyorum ama affet ağabey ❤️ @Suat Kara
senin canin sagolsun sevgili emre.

forumu ilk gunden bugune - degerli buluyorum. dolayisiyla,
<->
foruma nitelik nicelik bazli nacizane yorumlar yapmaya ozen gosteriyorum.
haliyle bunlarin cogu da uzun mesaj tandansli oluyor. senin nezninde tum kiymetli renkdaslarima ; kusuruma bakmayin ,okumasi yorucu oluyor, insanlik hali -okumuyorsaniz da, ben okumus kabul ediyorum.

saygi ve selamlar.

Icardi'nin Galatasaraylı yaptığı cocuklar derhal, büyüyüp zengin olmalı!

Tüm zenginlerin Fenerli olması veya Fenerli zenginlerin bizimkilere göre çok cömert olması can sıkıcı, bu durum olmasa bizimle bu kadar bile mücadele edemezler.

Benim anlamadığım olay, transfer bütçemiz büyük, maddi sıkıntımız yok, en iyisini alacağız diye hem başkan hem hoca açıklama yapıyor, kaliteli isimler sorulunca da çok pahalı alamayız diyor bizimkiler. Fiyatlar yüksek off puff yapıyorlar, yahu kardeşim ya paramız yok ucuz oyuncu alacaz diyin yada gidin basın parayı alın gelin, mıymıymıy of puff etmeyin.

Bizim ülkede paramız var demek “Satışsız 20-30m Euro harcayabiliriz demek”, gidip de öyle gel hemen gel sana 20, gel sana 25m Euro veriyorum diyemeyiz.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

senin canin sagolsun sevgili emre.

forumu ilk gunden bugune - degerli buluyorum. dolayisiyla,
<->
foruma nitelik nicelik bazli nacizane yorumlar yapmaya ozen gosteriyorum.
haliyle bunlarin cogu da uzun mesaj tandansli oluyor. senin nezninde tum kiymetli renkdaslarima ; kusuruma bakmayin ,okumasi yorucu oluyor, insanlik hali -okumuyorsaniz da, ben okumus kabul ediyorum.

saygi ve selamlar.
Suat hocam 10 no için griezmann tarzı ikinci forvet mi tercih edersin yoksa rafa silva tarzı kanat gibi mi

Actor-Michael-Richards-Kramer-Seinfeld-1990.jpg

Kramer hayırlı olsun.

Benny ile sözleşme imzalayan Moreirense'nin Gonçalo Franco'nun bonservis pazarlığında inadı kırılabilir. Galatasaray'ın masada 2 milyon Euro'luk teklifi bulunuyor. (@abolapt)

Bizim ülkede paramız var demek “Satışsız 20-30m Euro harcayabiliriz demek”, gidip de öyle gel hemen gel sana 20, gel sana 25m Euro veriyorum diyemeyiz.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Hiç ihtiyacımız yokken Zaniolaya 15 niye verdik yav o zaman heralde her türlü fazlasına okuturuz inancı yoksa ihtiyaç olmayan profile 15 veren takım en azından iki yıldır acı çektiği mevkiye, gerekiyorsa tekte 20 filan verebilmeli.

Hiç ihtiyacımız yokken Zaniolaya 15 niye verdik yav o zaman heralde her türlü fazlasına okuturuz inancı yoksa ihtiyaç olmayan profile 15 veren takım en azından iki yıldır acı çektiği mevkiye, gerekiyorsa tekte 20 filan verebilmeli.
Taksitle 10 ay sonrasında ödemeye baslamak kosulunda.

kimse bana erden timur gitti masalını anlatmasın

dün dügünde 4 kişinin fotosu düştü

gardi okan buruk erden timur ve bodrumspor baskanı

bugun cicaldau bodruma gidiyor
Erden Timur’u bence bilerek yönetimle arası açıldı gibi gösterip istifa mevzusu yaptılar arka planda çalıştığını düşünüyorum ben Şuan ciddi ciddi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt