- 29 Ocak 2023
- 15.920
- 8.957
- 1.203
Mctominay imkansız da gelse bize hiçbir rakibin daha üstünü getirme şansı olmaz , öyle bir adam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Horsezatı yasakladık. Duyumu doğru çıktı yaw
Şu koşulara bak
senin canin sagolsun sevgili emre.
forumu ilk gunden bugune - degerli buluyorum. dolayisiyla,
foruma nitelik nicelik bazli nacizane yorumlar yapmaya ozen gosteriyorum.
haliyle bunlarin cogu da uzun mesaj tandansli oluyor. senin nezninde tum kiymetli renkdaslarima ; kusuruma bakmayin ,okumasi yorucu oluyor, insanlik hali -okumuyorsaniz da, ben okumus kabul ediyorum.
saygi ve selamlar.

Mctominay imkansız da gelse bize hiçbir rakibin daha üstünü getirme şansı olmaz , öyle bir adam
Trollük olmadan gsc olmazdı.Forumda şöyle güzel bir adam düzgün yorumlar yaparken diğer %70-80’in troll yorumlar girmesi çok üzücü. Utanın beee
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Chatgptye forum bilgilerini niye sızdırıyorsunSuat abinin cok güzel mesajları var ya bence Galatasarayı Efendisi rütbesi verilmeli
Bazı mesajlarını okumaya üşenip chatgpt’ye özetletiyorum ama affet ağabey@Suat Kara
Driplingi var yahu nasıl yok.Dribbling olmayan bi oyuncu, Fofana ya da Thuram cok daha iyi olur bence.
Yalnız eyvahlar olsun. Bunlar en iyisi daha iyi diye diye 15 ağustosu görürler rahat
Suat abinin cok güzel mesajları var ya bence Galatasarayı Efendisi rütbesi verilmeli
Bazı mesajlarını okumaya üşenip chatgpt’ye özetletiyorum ama affet ağabey@Suat Kara