- 26 Kasım 2012
- 185.580
- 258.193
- 5.998
Son haftalarda Bruno fernandesle çift forvet gibi oynamasi tuhaftı dogrusu
defansif bi herif olarak gözükmedi ki hiç bi zmn
ne oyun görüşü ne passingi man u seviyesinde
enerjik ve havada iyi o kdr
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son haftalarda Bruno fernandesle çift forvet gibi oynamasi tuhaftı dogrusu
Adını ne zaman Ahmet Antoine Griezmann yaptırıyorsunBana kolpacı diyenler utanır mı sanmam

defansif bi herif olarak gözükmedi ki hiç bi zmn
ne oyun görüşü ne passingi man u seviyesinde
enerjik ve havada iyi o kdr
Reis gelebilecekler içinde en çok istediğim adam desem :d
ben de isterim ztn uzun ve hayvani fizikli topçu severim bi de gol atabilitesi varsa ama gelmez bence
O herifi tek kişi olarak değil iki kişi olarak düşünmek lazımMctominay imkansız da gelse bize hiçbir rakibin daha üstünü getirme şansı olmaz , öyle bir adam
Admirim beğendiyse bize laf düşmez.. Gözü kapalı gelsin.O herifi tek kişi olarak değil iki kişi olarak düşünmek lazım
Soucek’i de çok istemiştim, benzer profiller Scott daha teknik.
Hem Torreira kadar enerjik tam bir all rounder
Bizim lig için 3 kişilik hatta.Tam bir canavar torreirayla ikisi aralıkta soğuk sivas deplasmanında bile hasat ederler rakibi.O herifi tek kişi olarak değil iki kişi olarak düşünmek lazım
Soucek’i de çok istemiştim, benzer profiller Scott daha teknik.
Hem Torreira kadar enerjik tam bir all rounder
Sen öyle yazınca istemiyorsun gibi algıladım ..
Bence orta saha olarak istiyoruz ama gelmez katılıyorum hem pl de oynuyor, hem ingiliz olmasada iskoç yakın yani adalı ingilizler anca sakat falansa geliyor buraya (ox) istemiyorlar diger turlu adadan çıkmıyorlar zaten.McTominay falan gelmez egri oturup dogru konusursak zaten o paralara daha iyisini alirsin forvet arkasi icin dusunuluyorsa. (konusulan 20-25 milyon euro)
Alacaksan orta saha icin almalisin.
Tilemansİsim açıklamak pek Okan hocanın tarzı değildi aslında

Çöpün önde gideni de derim mesela. Ne de olsa imkansız transferReis senin fofana torreira orta sahasını begenmemen nasil gerceklesebildi yav
İmkansıza oynuyorlar yine, beklentiyi düşürelim taraftar olarakMc Tominay hocanın dediği gibi zor ama bi şekilde düşürürsek gözümüz orta saha görür. Çok maç çözer bize
Alırsak dunyanin en iyi ikilisidir.Çöpün önde gideni de derim mesela. Ne de olsa imkansız transfer![]()