Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
Güzel para
hdpnin eşbaşkanı gibi
bizde eştd yapalım ve gallardoyu eştdmiz yapalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güzel para
Güzel para
Mctominay bugün gidiyorum dese ingilterede city, lpool, chelsea, arsenal harici her takım ilgilenir
Fredle scottu bir tutmam mesela, ingiltere için scott daha işlevselFred le niye ilgilenmedi kimse pl den, ki scott dan daha fazla süre aliyordu o ara Manu da, parayi basarsak aliriz
Ya sokucam bu herif de Nihat Kırmızı’ya benziyor, herif kendi benzerlerini topluyor kulübe
Fred 30+Fred le niye ilgilenmedi kimse pl den, ki scott dan daha fazla süre aliyordu o ara Manu da, parayi basarsak aliriz
AnlatReis bu adam sıkıntı bence hiç o işe girmemeliler
Haberler gördüm 20m dolar teşvik almış o parayla jet almış söylentileri var. 500 m dolar borcu varmış vs bişeyler çoktı daha okuyamadım kapttım
Sol bek geliyor
Ya olm bari okusaydın hdbdhdHaberler gördüm 20m dolar teşvik almış o parayla jet almış söylentileri var. 500 m dolar borcu varmış vs bişeyler çoktı daha okuyamadım kapttım
Clickbaite mi gitmişimYa olm bari okusaydın hdbdhd
Fred 30+
Maaşı da net 5ten fazlaydı, Scott 2 falan alıyordur alt yapı çıkışlı olduğundan
Reddit'de sanki United sözlesmesini uzatabilir, uzatirsa haftalik maasi 100 bin pound üstüne cikar gibi haber gördüm. O zaman 3 milyon eurodan fazla net alir.
Yerine biri alınacaksa evet tabiki..Zaha 5