Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ertan Süzgün: "Kerem Aktürkoğlu, bu transfer döneminde takımdan ayrılacak. Yerine düşünülen isim Alanyaspor'dan Oğuz Aydın."

Burdaki cogu bi isim duyunca aklarina oyuncunun yillar öncesi prime hali geliyor, goretzkayi son 1-2 sene seyreden bilir bayern neden elden cikarmak istedigni
Bende anlam veremiyorum yani önerilen Fofanalar Thuramlar bilmem neler an itibariyle Goretzka‘dan çok daha zor bir transfer. Goretzka en son Bremen gibi takimlara yaziliyordu ve form durumu şu an tam olarak o seviyede. Çok ama çok riskli bir transfer olur

Bize tam bir Sabitzer lazım 10’a, oraya Szymanski gibi bir scout transfer yapılsa, koşan yetenekli bir oyuncu, dertlere derman olur.

Waow

Adsız.webp

yav oguz aydın kım benı dellendırmeyın

adam gıbı topcu alın

mıllı macta adamda press yok bölge tutma yok

Fofana için söylenen 14-15 milyonu uygun ödeme planı ile bir şekilde çözeriz en büyük sorun oyuncunun Türkiye ligine gelmek istemesi ...

Burhan Can Terzi: "Galatasaray, transfer listesindeki bir çok oyuncuyu izliyor. İzlediği oyuncuların transferi bitmiş gibi bir şey söz konusu değil.

İzlediği oyuncular içerisinde Bayern Münih'ten Yusuf Karadayı ve Rizespor'dan Emirhan Topçu'da yer alıyor."

Bende anlam veremiyorum yani önerilen Fofanalar Thuramlar bilmem neler an itibariyle Goretzka‘dan çok daha zor bir transfer. Goretzka en son Bremen gibi takimlara yaziliyordu ve form durumu şu an tam olarak o seviyede. Çok ama çok riskli bir transfer olur

Aynen öyle, kimmich de cok overrated bi herif, zaten bayern ve alman milli takiminin göbegi kimmich goretzka oldu olali basari azaldi, kimmichi milli takimda sag beke sutladilar, goretzka milli takima bile alinmadi, pascal groß veya andrich oyniyacak kroosun yaninda

Muslera
Kumbedi Sanchez Apo Köhn
Ambrabat
Lemina Torreira
Ziyech İcardi Barış
Şu şekilde iki tane 8 ile oynasak özellikle Avrupa maçlarında orta sahada kolay kolay ezilmeyiz...

Ben anlamıyorum transfer sezonu açılınca bu imkansız oyunculara gitmeyi yahu lig devam ederken sor durumlarını MC tominay van bisakka
Goretzka lig oynanırken sor fiyatlarını olmayacaksa hiç uğraşma

Zaten olmayacak adamlar transfer sezonunu heba etmenin anlamı nedir
Manu ya ne zaman sorsan iki oyuncuya 30 35 ten aşağı çekmez ne olmasını bekliyorlar siz sevdiğimiz klupsunuz alın 2.si için 15 milyonmu diyecekler

yerli topcu almayın

lewandowskıyı fbye iteleyin

merih demiralıda gazlayıp fbye iteleyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt