Cihangir Göktaş
Aslan Üye
- 18 Temmuz 2022
- 9.524
- 11.983
- 773
Gariban boeyimi de 3 kuruşa oynatiyorlarmisGoretzka 5m+5m sponsorluk 10m maaşa biter (brüt değil, vergi vs hariç net ücret)
Ekli dosyayı görüntüle 247597
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gariban boeyimi de 3 kuruşa oynatiyorlarmisGoretzka 5m+5m sponsorluk 10m maaşa biter (brüt değil, vergi vs hariç net ücret)
Saraydan onay almışsa engelleyemezsin saray hangi aday derse o seçilirBizim şu Servet denen holiganı engellememiz lazım. Transferden daha önemli bir mevzu şu anda.
valla versen de çözülebilecek bi denkleme benzemiyor.20 bonservis 3-4 maaş vermen gerekiyor, çözülmekten kasıt bu mu
350 milyon tl mayışlı topçu mu alalım diyon halis mi görüyorumGoretzka 5m+5m sponsorluk 10m maaşa biter (brüt değil, vergi vs hariç net ücret)
o adam 350ye de razı olmaz. 2 sene daha sözleşmesi var, kazandığı paranın aynısına almanyayı bırakıp niye başka yere gitain abi. oynamıyor olsa hadi neyse bir de 40 maç oynamış deli mi sevdi ayrılsın350 milyon tl mayışlı topçu mu alalım diyon halis mi görüyorum
Musiala'dan fazla alıyor olması saçma geldi"bayern'in granada dan yeni transferi. 23-24 sezonunun maasani Bayern karşılayacak ama sezonu granada'da tamamlayıp 24-25 sezonunda alman ekibine katılacak"
Böyle bir bilgi var ben de tanımıyorum