Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
onuachu topçu değil

herif her koştuğunda aha şimdi bacakları kırılacak diye kalp krixi geçirir insan

okan hoca yine bomboş bir adam istiyor!!!!

ah Erden Timur ahhhh

şimde Erden Timur olsa ilk iş griezmannı bağlardı
ziyech var zaten mertens var bir baska emekliligine yakin oyuncuya gerek var mi bize asker oyuncu lazim baris gibi

hoca her fırsatta ilk sağ bek diyor gzekalı herifin dediğine bak ya

bu zekada herifler nasıl para kazanıyor bu meslekten cidden akıl alır gibi değil

bunlar çakal ama gerizekali değiller

şu an gs taraftari olumlu haber okumaya motivasyon degilki

tam tersi erden timur sonrasi olumsuz ne varsa okuyalım da yönetim ve hocanın üstüne gidelim motivasyonu daha baskın

bunlar da bunu bilerek çok okunacak haber yapiyorlar

bunlar çakal ama gerizekali değiller

şu an gs taraftari olumlu haber okumaya motivasyon degilki

tam tersi erden timur sonrasi olumsuz ne varsa okuyalım da yönetim ve hocanın üstüne gidelim motivasyonu daha baskın

bunlar da bunu bilerek çok okunacak haber yapiyorlar
sence bunlar bu kadar zeki mi

nevzat ve bunun çarli kadar iqsu yoktur

bu sene anadolu'dan bir takım şampiyon olsun
mesela
konyaspor

Alin yeni sag bekimiz bu arap olur

1718115940821.webp

Transferin birinci ayağında şu anda net 2 transfer elzem sağbek ve orta saha tabi kimse gitmiyor diye hesap ediyorum. Bu iki transferi getirebilirlerse iyi iş çıkartmış olurlar ama bizim transfer dönemleri hep sancılı geçti değişeceğini zannetmiyorum.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

hoca her fırsatta ilk sağ bek diyor gzekalı herifin dediğine bak ya

bu zekada herifler nasıl para kazanıyor bu meslekten cidden akıl alır gibi değil

Bu Gardi niye seviliyor anlamıyorum. Geçen sezon yapılan saçma sapan hamlelerde hep onun dahli var. Daha önce de söylemiştim; Erden Timur' u ve belki Okan Hocayı da kafalayıp adamlarını çaktığından kuvvetle kuşkuluyum. Başka menajer mi yok?..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt