- 19 Mart 2014
- 29.505
- 30.942
- 2.718
Fofana Aslı astarı varmıdır? 30 milyon verelim maaşı da 5 olacaksa hemen alalım bence.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ali Yüce'yi bu kadar güvenilir kılan ney ? (yönetici olarak tabi)Şu yönetime bak anasını satayım Ali Yüce hariç bir tane güven veren adam yok!!!!
Hepsinin suratından işbilmezlik, pısırıklık akıyor!
Boey'in de vardı böyle bir poz sanki
biz nasıl 30 M bonservis verebiliyoruz yav 1 adama ?30 milyon verelim
Geçmiş olsun yasaklı kaynak kullanımından miglanirsin gibi rdas. Ceza almazsan çifte standart olacağını düşünürümdenilen Fener amigosu Fofana yazmış. Aslı astarı varmıdır? 30 milyon verelim maaşı da 5 olacaksa hemen alalım bence.
bence Haziran ayı full kapalı - 6 temmuzda da proje yetki olayı var ... o sonuçlanmadan harcama yapmaz yönetim.Günü kapattık
Galatasarayfransa milli takımında oynayan 5 büyük ligin ortalama üstü her takımında rahat oynayabilecek 25 yaşındaki bir topçunun türkiye ligini seçmesi için tek 1 neden söyleyebilirseniz
FOFANA ismine inanabilirim
Kaynaktan herhangi bir paylaşım yapmadım. Sadece belirttim. Fener amigosu diye üstüne de yazdım.Geçmiş olsun yasaklı kaynak kullanımından miglanirsin gibi rdas. Ceza almazsan çifte standart olacağını düşünürüm
maalesef kurtarmıyorGalatasaray
Veririz yav. Yeter ki adam gelsin. 30 Milyon öyle bir adam için değer bence.biz nasıl 30 M bonservis verebiliyoruz yav 1 adama ?
Hocam bu şekilde bir ton üye ceza aldı. Daha geçen gün biri @Alper Altun ile tartışıyordu bu konuda ceza aldı diyeKaynaktan herhangi bir paylaşım yapmadım. Sadece belirttim. Fener amigosu diye üstüne de yazdım.