- 1 Ağustos 2009
- 46.718
- 49.014
- 4.708
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav tamam ErayHocam bu şekilde bir ton üye ceza aldı. Daha geçen gün biri @Alper Altun ile tartışıyordu bu konuda ceza aldı diye

Cenk Ergün ve Abdürrahim varken çok iyimsersinBeklentim yok bari işkence olup satılamayacak kontratlar yapmasınlar Sergio, Feghouli ve gibi
zaniolo'yu neredeyse bıçaklıyordu roma taraftarı. kulüp ile bağı kopmuş, tehditlerler alıyordu. istediği yerlere de gidemeyince devre arası fırsat transferi oluştu.Italyanlarin altin cocugu neden bize geldiyse ayni sebep
Arada aksiyon lazim yaprak kıpırdamıyor rdas bizde hafiyelik yapıyoruz napalimYav tamam Erayİlla ceza mı alayım
![]()
değmesi ayrı ama o bonservisi ödemek bambaşka bir şey.Veririz yav. Yeter ki adam gelsin. 30 Milyon öyle bir adam için değer bence.
Sonucta bekleyip baska takimi tercih edebilirdizaniolo'yu neredeyse bıçaklıyordu roma taraftarı. kulüp ile bağı kopmuş, tehditlerler alıyordu. istediği yerlere de gidemeyince devre arası fırsat transferi oluştu.
şuan yaz transfer dönemindeyiz ve fofana'nın durumu ile alakası yok o transferin gerçekleşme hikayesinin.
Bu sene diri bir Fernando olsaydı çeyrek final yapardıkDursunun gelmiş gecmiş en iyi transferi cityden fernando reges’di, bare 1-2 oyuncu bu seviyeden getirse, fazla beklentim yok bu beceriksizlerden
İlinnç kim renktscoufal davinson akerim kohn
fofana torreira ilic
zaniolo icardi barış
İlinnç kim renkts
Her transfer döneminde transferi geç yapmak için ayrı bir sebep bulmayı nasıl başarıyoruz cidden şaşıyorum. Bir film 50 defa tekrardan çekilir mi, bizim yönetimler bir şekilde başarıyor.Bu arada 6 temmuz genel kurul öncesi yüksek bonservisli birinin alınacağını hiç sanmıyorum.
Zaniolo bizi devre arası bir an önce Roma'dan gitmek istediği için tercih etti. Transfer dönemi kapanmıştı ve gideceği yer yoktu. Kaldı ki Zaniolo bizi uzun vadede tercih etmiş sayılmaz. Bizi geçiş takımı olarak gördü biraz. Biz de onu yatırım amaçlı. Kolay kolay oluşacak bir fırsat değil. Şuan tercih ediyor mu mesela Zaniolo bizi? En son tercihi bize geri dönmek. Açıklamalarına bakılırsa hiç niyeti yok.Sonucta bekleyip baska takimi tercih edebilirdi
Zaniolo bizi tercih ettiyse fofanada eder
Romadan gitmek istedigini herkes biliyordu, transfer dönemi kapanmadan baska takimlarda istemistir benceZaniolo bizi devre arası bir an önce Roma'dan gitmek istediği için tercih etti. Transfer dönemi kapanmıştı ve gideceği yer yoktu. Kaldı ki Zaniolo bizi uzun vadede tercih etmiş sayılmaz. Bizi geçiş takımı olarak gördü biraz. Biz de onu yatırım amaçlı. Kolay kolay oluşacak bir fırsat değil. Şuan tercih ediyor mu mesela Zaniolo bizi? En son tercihi bize geri dönmek. Açıklamalarına bakılırsa hiç niyeti yok.
Dediğim gibi Fofana ile alakası yok.