Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine hedefi çok yükseğe koyup eli boş dönmekten iyidir
Renktaş keşke adı geçenler olsa ama bir gerçeklik var örneğin Fofana şu anda en az 10 kafa takımın listesinde vardır oralardan sekip sana düşmez söyle birsey olur adam Premier lige gider kadroya giremez adapte olamaz devre arası yada önümüzdeki sene sonu için takibe devam edersin ...

Zaniolo yu İtalya hariç kimse istemez İtalya'daki takımlarda öyle 20 30 filan hayatta vermez bizde iyi oynamadı villa da iyi oynamadı euro 2024 tede yok sakatlığı var 15 filan veren olursa İtalya'daki direk göndermek lazım

Bi ara kim vardı ona da baya dillenmişti forum aston villa mı ne almıştı siyahi ön libero adını unuttum

İlk etapta Amrabat ve Assignon ikilisini alınsa gayet iyi olur bu işin sonunda Aurier ve Ndombele gibi hamleler olma olasılığı da var. Açıkçası geçen sezonki yaz transfer döneminden sonra beklentiyi çok yükseltmemek daha ideal olur. Sağ bek ve orta saha hamleleri dışında daha uzun süre beklenebilir bence.

Son düzenleme:
Sugawara 7 milyon civari basina göre
Dominguez 10-11 milyon
Sallai 10 milyondan
Hlozek 3+11 opsiyon

Hepsi yasi yerinde ve bizi son istasyon olarak görmeyecek herifler.

cocuk gelisim gosterip iyi bir sezon gecirdi bu arada, daha 20 yasinda.

sezon basinda piyasa degeri 200 bin euro'dan geldi bugun 10 milyon euro 'ya.

çok yetenekli ya afrika uluslar kupasında izledim sadece ama baya beğenmiştim çok sağlam tekniği var valla ama biz bunu alacak kadar akıllı değiliz maalesef

Dursun gider bu işin sonunda Ndidi yi getirir anca sonra da transfer yaptım diye gerinir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt