Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 senedir kimse bunu acip soylemedi simdi oyle diyecekler tabi cunku Erden Timur gitti artik.oliveirayı cenk ergün yapmamış diyor eski açıktakiler
"Icardi"Zaha sağda iş yapmaz diye mi üstat
Forvette reis gayet net belirttim"Icardi"
nerede?
Bu kim?![]()
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Saçma o dönem sadece Cenk Ergün vardı transferlerle ilgilenen o yapmadiysa kim yaptı.oliveirayı cenk ergün yapmamış diyor eski açıktakiler
Salah :-)Bu kim?
Sana katılıyorum ama yaş konusuna katılmıyorum. O tempoyu sağlasında yaşı kaç olursa olsun...Oturmuş omurgaya sahip bir takımız çok fazla yetenekli yaşı büyük yabancı topçumuz var. Kesinlikle Griezman dybala rafa silva gibi topçular almamamız lazım. 25 yaşında küçük fizik olrak iyi topçulara ihtiyacımız var ki oyun yapımız bu tarz topçuları parlatmaya müsait örnek Boey ve Barış hatta Kerem.
Yaşlı yıldız falan alırsak yazık ederiz takıma
Praga elenmemizin nedeni hatta fenere yenilmemizin nedeni tamamen enerjimizin aşğıda kalmış olmasından kaynaklı
Şahıslara muhtaç mıyız sence ahbert
Böyle salah olmazSalah :-)
Daha 27 yasinda. Yabanci siniri olmayacak alacaksin yedege, at son yarim saat fişi çeksin![]()
Henry Onyekuru - Spielerprofil 25/26
Henry Onyekuru, 28, aus Nigeria ➤ Genclerbirligi Ankara, seit 2025 ➤ Linksaußen ➤ Marktwert: 3,00 Mio. € ➤ * 05.06.1997 in Onitsha, Nigeriawww.transfermarkt.de
Istatistiklerine bakmayin sakin
![]()
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Okan hoca çıkıp çok iyi oyuncular alacagız vs diyor. Başkan çıkıp bir taraftan gaz veriyor. Bunlarda 15-20 milyon Gs için ütopik paralar diyor. Taraftarın gazını alıyorlar.Eski açık programı dursunun algı operasyon merkezi gibi.
Kim yapmışoliveirayı cenk ergün yapmamış diyor eski açıktakiler