Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gerekirse gs adasını falan satıp en iyi oyuncuları almalıyız. bana ne yaw kulübün geleceğinden. yaşadığım sürece her gördüğüm gs şamp.luğu kardır. yemişim 50 yıl sonrasını :d
godomanlar hafif deniz esintisi eşliğinde viskisini yudumlasın diye adamız var lükse bakar mısın.

bir spor kulübü için en gereksiz şey. bari halka açalım para kazanalım, değerlendirelim. yok ona da izin vermiyorlar.

godomanlar hafif deniz esintisi eşliğinde viskisini yudumlasın diye adamız var lükse bakar mısın.

bir spor kulübü için en gereksiz şey. bari halka açalım para kazanalım, değerlendirelim. yok ona da izin vermiyorlar.
85+ prostatlı amcaların yılda 1 kere birbirinin ağzına pilav vermesi lazım olur mu öyle şey :d

Saçma o dönem sadece Cenk Ergün vardı transferlerle ilgilenen o yapmadiysa kim yaptı.
O yaptı ya, medyaya isim salıp kendini aklama peşinde işte. Sokmadığı kontrat kalmadı.

Bunların derdi Erden’e bok atmak hala, dertleri GS falan değil çünkü birini sevmiyorlar her türlü pisliği yapıyorlar sonra.

Kerem gidince hocamızın kafası prangalardan kurtulacak ve bambaşka bir zaha izleyeceğiz.

Adam akıllı bir orta saha alınacaksa Zaha'nın takımda kalıp 10 numara alınmamasını olumlu karşılayabilirim. Demirbay'ı da 10 numara rotasyonuna koyarız Mertens-Demirbay-sağlam bir kamp yemiş Ziyech yeterli olur diye düşünüyorum.

Fofana işinin ben oluru olduğunu düşünüyorum çıkan haberler, spekülasyonlar hepsine bakınca sanki ibre bizden yana gözüküyor ama maliyet kısmı nasıl olur kestirmiyorum.

Yani bu sene 8 numarada pek hata yapacağımızı sanmıyorum muhtemelen oyuncuyu buraya getireceksek bonservis çok sıkıntı olmaz ama maaş kısmı sıkıntılı olabilir.

2 sene şampiyon olmuş takımın 10 tane transfer ihtiyacı olmaz zaten. İsim de önemli değil. Sağbek ve ortasahaya iyi analiz edilmiş, ihtiyacımıza uygun oyuncular alınsın kafi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt