Emre Bari
Ulubatlı Souness
- 30 Ocak 2019
- 37.388
- 32.171
- 2.318
Kim yapmış
valla ben yapmadım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim yapmış
10 tane transfer abartı bir rakam zaten Berkan ve Köhn devre arası geldiler Dubois ve Yunus geri döndü rotasyonda yer alacaklar bu 4'üne yeni transfer diyebiliriz.2 sene şampiyon olmuş takımın 10 tane transfer ihtiyacı olmaz zaten. İsim de önemli değil. Sağbek ve ortasahaya iyi analiz edilmiş, ihtiyacımıza uygun oyuncular alınsın kafi.
paralel evrende almışız adamı. iyi transfer.
Gökhan Dinç: "Zenit, Gedson ve Bahtiyar için Beşiktaş’a 30 milyon Euro'luk teklif yaptı. Benfica'ya bonservis bedelinin %50'si gideceği için Gedson 5 milyon Euro gösterilip, Bahtiyar 25 milyon Euro gösterilecek."
Hile Hula
Fifaya gideriz bu durumdaGökhan Dinç: "Zenit, Gedson ve Bahtiyar için Beşiktaş’a 30 milyon Euro'luk teklif yaptı. Benfica'ya bonservis bedelinin %50'si gideceği için Gedson 5 milyon Euro gösterilip, Bahtiyar 25 milyon Euro gösterilecek."
Hile Hula
Fifaya gideriz bu durumda
onu fb alacaktıGalatasaray, Pierre-Emile Hojbjerg transferini bitirme aşamasına getirdi. (Sporun Dibi)
Akiyor bugün
ben fb alıyor diye duydum bugünonu fb alacaktı
sporun dibi levent ümit erol denen bi yıl bjkli bi yıl fbli olan enteresan bi herifin sitesi benim bildiğimben fb alıyor diye duydum bugün
çalım amaçlı boktan haber yapmışlar
güzel parajetson ve bahtiyar için 30 milyon yuro mu
Benfica ve fifa :Gökhan Dinç: "Zenit, Gedson ve Bahtiyar için Beşiktaş’a 30 milyon Euro'luk teklif yaptı. Benfica'ya bonservis bedelinin %50'si gideceği için Gedson 5 milyon Euro gösterilip, Bahtiyar 25 milyon Euro gösterilecek."
Hile Hula
Benfica mal mıGökhan Dinç: "Zenit, Gedson ve Bahtiyar için Beşiktaş’a 30 milyon Euro'luk teklif yaptı. Benfica'ya bonservis bedelinin %50'si gideceği için Gedson 5 milyon Euro gösterilip, Bahtiyar 25 milyon Euro gösterilecek."
Hile Hula