Cihangir Göktaş
Aslan Üye
- 18 Temmuz 2022
- 9.333
- 11.669
- 773
O sattı kanka , fanatik GS li birisi var şu an.sporun dibi levent ümit erol denen bi yıl bjkli bi yıl fbli olan enteresan bi herifin sitesi benim bildiğim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O sattı kanka , fanatik GS li birisi var şu an.sporun dibi levent ümit erol denen bi yıl bjkli bi yıl fbli olan enteresan bi herifin sitesi benim bildiğim
Gökhan Dinç: "Zenit, Gedson ve Bahtiyar için Beşiktaş’a 30 milyon Euro'luk teklif yaptı. Benfica'ya bonservis bedelinin %50'si gideceği için Gedson 5 milyon Euro gösterilip, Bahtiyar 25 milyon Euro gösterilecek."
Hile Hula
Evet arkadaşlar başladık Haziran'da transferler geliyordu şimdi Temmuz sonu turnuva bitince o da zaman geldiğinde bu sefer Eylül'ün 1. haftası olur...
Bahtiyar mısın??gedson'un ederi max 5 m euro zaten. neden kızıyorsunuz? :d
mesud'um :/Bahtiyar mısın??
Lüe senden daha büyük Kolpacı kemalGalatasaray, Pierre-Emile Hojbjerg transferini bitirme aşamasına getirdi. (Sporun Dibi)
Akiyor bugün
Evet arkadaşlar başladık Haziran'da transferler geliyordu şimdi Temmuz sonu turnuva bitince o da zaman geldiğinde bu sefer Eylül'ün 1. haftası olur...
Benfica içlerinden geçer diye yorumladımBenfica mal mı
6 olarak görmüom kendisini ama iyi bi öneri olarak görüyorum şu an
hoca da kendisini pek tutmadı orta sahada ve stoperde denedi
ama ucuz olmayacaktır herşeye rağmen