Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz Lucas'ı gerçekten çok komik bir rakama aldık ya.

Sadece torreira da değil.
icardi ve sanchez de bayağı kelepir paraya indirilen oyuncular. Ziyech de bu kategoriye bence konulabilir. Herife bonservis vermedik son haftaların tek pozisyon üreticisi bir güç olarak kullandık.

Ben diyorum şu sıralama olacak.

Haziran ayı - Euro 2024 maçları var oyuncular onu bekliyor turnuva sonu karar verecekler iyi oyuncular aradığımız için hepsi milli takımda o yüzden sonunu bekliyoruz.

Temmuz ayı - Limitimiz yokmuş yanlış hesaplamışız Şampiyonlar liginde gruplara kalmamız gerekiyor.

Eylül Ayı - Şampiyonlar ligine kaldıktan sonra son gün oyuncu fiyatlarının düşmesini bekliyoruz fırsat transferi olacak.

Hoşgeldin Ndombele vol 2.

Geçen sene transferin sonuna doğru Uefa dan katılım belgesi mi ne beklemiştik transfer yapmak için mi tam hatırlamıyorum Erden Timur Florya da röportaj vermişti neydi o olay?

Terror orgutunun basinda olan malum baskanina, en yakin twitter hesabi dmden bazi kisileri sunu soylemis:

Oyle yuksekten ucmayin, paranin cogu Moruinhoya gitti demis

Terror orgutunun basinda olan malum baskanina, en yakin twitter hesabi dmden bazi kisileri sunu soylemis:

Oyle yuksekten ucmayin, paranin cogu Moruinhoya gitti demis
Hakan bey bunlar nasıl cümleler kim kime ne söylemiş neden söylemiş hiçbir şey anlaşılmıyor maşallah

Rashica imkanı olsa hoca hala ister konuşmasından onu anlıyorum. Lille'deki Zhegrova o kasa profil hatta bir level üstü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt