- 28 Temmuz 2019
- 46.888
- 47.468
- 3.633
Euro 2024 bitene kadar transfer yok
#AHMETDENİZCİVİP
#AHMETDENİZCİVİP
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erden Timur. Acemiliğine geldi. Cenk’in görevden alınma sebebi görüştüğü hiçbir oyuncu ile mesafe kat edememesi. Anlaşmak üzere olduğu oyunculardaki yüksek kontratlar felan. Erden ApoKerim transferinde varken daha sonra yapılan Oliveira da yoktu demek absürtKim yapmış
Satın alma opsiyonlu kiralığa da okmuşuz
Madrid wirtz ile ilgileniyormuş. ne diyorsunEuro 2024 bitene kadar transfer yok
#AHMETDENİZCİVİP
20 milyonluk paket ne diyon?50 opsiyonla kiralayacaginiza
10a satin
Herifi zorlaya zorlaya anca 5 milyon euro mu kar ettik şimdi![]()
Nası yani? 8-9 civarı astondan aldık sadeceHerifi zorlaya zorlaya anca 5 milyon euro mu kar ettik şimdi![]()
@Enis Savar @Hakan Motz 6 diyenlerde vardı.
Torreira haberini ilk yazan elemanZorunlu satın alma diyor
İcardiyi hiç izleyemezdik kuzen o zamanHep zorunlu oluyor zaten. Sonra nedense hepsi geri dönüyor. Bu kiralamayi icat edenin ...
İki King bir araya gelmiş. Kalite arşa çıkmış.hocanın katıldığı en doyurucu program bu.
ne oynattığı ne oynatmak istediği kafasındaki her şeyi çok net açıklamış.
Uluca çok doğru sorular sormuş
Giden oyuncuların maçlarını saymaktan, hesap yapmaktan kafayi yedik. Sayıyoruz sayıyoruz bir bakmışız hepsi geri dönüyor. Ben icardiyi feda etmeye razıyım. Ruh sağlığım bozuldu.İcardiyi hiç izleyemezdik kuzen o zaman
Ondan sonra da ağustosun 8ine kadar olimpiyatlar varEuro 2024 bitene kadar transfer yok
#AHMETDENİZCİVİP
Anakin sıkıntı renktaş bir anda fb ye gidebilirdi. Kenobi bağlılık gösterir bize. Ben tecrübesiyle Yodayi isterdim yalan yokson dakika: obi wan kenobi galatasarayda
Ekli dosyayı görüntüle 247760
tabi ben anakini tercih ederdim ilerde güzel paralara satabilirdik