- 1 Ağustos 2009
- 45.164
- 43.838
- 4.258
Veteran topçu istemiyoruz!Anakin sıkıntı renktaş bir anda fb ye gidebilirdi. Kenobi bağlılık gösterir bize. Ben tecrübesiyle Yodayi isterdim yalan yok![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Veteran topçu istemiyoruz!Anakin sıkıntı renktaş bir anda fb ye gidebilirdi. Kenobi bağlılık gösterir bize. Ben tecrübesiyle Yodayi isterdim yalan yok![]()
Ne Torreirası! Gelir mi o adam bizeTorreira haberini ilk yazan eleman
Şu an için planlarda yok yaniOkan Buruk: "Mertens ile düşüncemiz devam etme yönünde. Anlaşıldı, iş imzaya kaldı. Eğer oraya ekstra bir oyuncu düşünürsek, alırsak yine aynı profilde olması gerekiyor. Mertens'in yükünü paylaşabilecek oyuncu olması gerekiyor. Bu sene yabancı sayısında zorlanacağız." (Markaj)
Şunu yeni gördüm de 2017’de Riva parasını yedin, verdiğin para için de kulübe haciz gönderdin. ULAN UTAN BİRAZ DA BAHSETME
Ali Naci Küçük : "Galatasaray yedek golcü alacak. Sıcak temas halinde olduğu isim, Kelechi Iheanacho. Bonservisi yok. Sözleşmesi sona erdi. İheanacho ile dün görüşme yapıldı. İmza parası talebi var. İheanacho'nun alternatifi de Onuachu."
İkenacho ile onuachunun oyun anlamında 2si tamamen farklı oyuncular.Eğer gerçekten böyleyse kim gelirse gelsin mantığı devam ediyor.Sonra avrupada başarı istiyoruz.Herifler taktiğe göre oyuncu alıyor.Ali Naci Küçük : "Galatasaray yedek golcü alacak. Sıcak temas halinde olduğu isim, Kelechi Iheanacho. Bonservisi yok. Sözleşmesi sona erdi. İheanacho ile dün görüşme yapıldı. İmza parası talebi var. İheanacho'nun alternatifi de Onuachu."
İhenacho Championship’te sıvadı, doğru analiz etmek lazım. Bu da fos çıkarsa pivot santrafordan verim almasına karşın tek başına forvet oynayamayan adamları aldıran Hocamıza iki çift lafım olacak.Ali Naci Küçük : "Galatasaray yedek golcü alacak. Sıcak temas halinde olduğu isim, Kelechi Iheanacho. Bonservisi yok. Sözleşmesi sona erdi. İheanacho ile dün görüşme yapıldı. İmza parası talebi var. İheanacho'nun alternatifi de Onuachu."
Bu sene Boey ile locaları satana kadar kulüp para sıkıntısı çekti. Ziyeş’ler falan idman bıraktı, kulübün kaynakları tıkanınca döndüremediğiniz çarka şu kadar konuşulmaz yaKlübe hiçbir şey vermedikten sonra herhangi biride yönetir bu klübü.