Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne griezmanı free adamlar alırlarsa 30 milyon basmalarını beklerim 10noya.O parayı harcayın ulan artık

Markajda Orhan Uluca ile Okan Hocamı izledim. Şimdiye kadar yapılan en güzel en verimli aynı zamanda en teknik program olmuş. Kanalı ve Orhan Ulucayı tebrik ederim.

Ayrıca dün "En üzüldüğüm maç Hatay maçı" dediği için eleştirdiğim Okan Hocamı bugün ayakta alkışlıyorum. Dünya futbolunu takip ettiğini zaten tahmin ediyordum bu sefer bizzat ağzından duymuş olduk. Mottayı İnzaghi'nin taktiklerini hep biliyor. Her şeyin farkında. Aslan hocam benim...

Bissaka’yı Palace’taki ilk maçlarından beri bilirim zaten konusu o dönemden açılmıştır, hala duruyor olmalı. Dünyanın net en iyi 5 savunma bekinden birisi.

Palace’ta hücumu da iyidi ama Manu’da zayıf bu yönü. Hücumu iyidi demeyeyim de çok iyi çıkıyordu.

Fofana ve Griezmann da evet müthiş bir hayal olurdu.

O üçlünün katılımı ve iyi bir harmanlama ile ŞLde yarı final dahi oynanabilir, çok x faktör oyuncular.

Bissaka’yı Palace’taki ilk maçlarından beri bilirim zaten konusu o dönemden açılmıştır, hala duruyor olmalı. Dünyanın net en iyi 5 savunma bekinden birisi.

Palace’ta hücumu da iyidi ama Manu’da zayıf bu yönü. Hücumu iyidi demeyeyim de çok iyi çıkıyordu.

O üçlünün katılımı ve iyi bir harmanlama ile ŞLde yarı final dahi oynanabilir, çok x faktör oyuncular.
Nafi Alpay'a gore Senaya'nin Strasbourg'dan ayrilmasi gundemde, sag beke oyle yillik maasi yuksek oyuncu yerine boyle bir oyuncuyu isterim ayrica Fransa'da en saglam defans ozellikli sag bek oyuncusuydu gectigimiz sezon.

İhenacho Championship’te sıvadı, doğru analiz etmek lazım. Bu da fos çıkarsa pivot santrafordan verim almasına karşın tek başına forvet oynayamayan adamları aldıran Hocamıza iki çift lafım olacak.
Shorlothun da championchipte fazla golü yoktu. Yanlış mı biliyorum

Boey'den daha iyi ayağı olduğuna katılır mısınız peki.

Nafi Alpay'a gore Senaya'nin Strasbourg'dan ayrilmasi gundemde, sag beke oyle yillik maasi yuksek oyuncu yerine boyle bir oyuncuyu isterim ayrica Fransa'da en saglam defans ozellikli sag bek oyuncusuydu gectigimiz sezon.
Hiç fikrim yok onun hakkında da bu üçlüyü almak ütopik zaten, biri bile imkan dahilinde değil.

Senaya defansif aksiyonlar iyi bir bek oyuncusu. Açıkçası adı geçenlerin içinde en mantıklı olanı. Solbekte Köhn olduğunu düşündüğümüz senaryoda sağbek mutlaka defansif mümkünse atletik çok iyi profil olur. Bissak da olur ama bence bize gelmez gelse de tuzlu olur.

BB den çıkabilmek için beleş topçuları alacağız. Birazcık anlayış

Hiç fikrim yok onun hakkında da bu üçlüyü almak ütopik zaten, biri bile imkan dahilinde değil.
Orta saha icin Fofana falan bana da utopik geliyor ama yonetimden en kotu beklentim oraya alinacak oyuncuda 15 milyon euro bonservisi fazla gormemeleri olacaktir. Hangi oyuncu gelir bilemem ama yarin gidip 'X kulup 14-15 istiyor cok pahali' dememeleri gerek.

Son iki senede bu kadar yuksek gelir yapmisiz zaten en kotu 2 senede bir sampiyon oluyoruz bir zahmet Galatasaray kulubu de 14-15 milyon euroluk transfer yapabilme noktasina gelsin artik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt