Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan hoca’nin hayalindeki 8 numara

- Topu öne taşıyacak.
- Mesafe katedebilmesi önemli.
- İyi ayaklara sahip olacak.
- Rakip ceza sahasına girecek.
- Pres yapacak.

Ndidi de top tasima var
Mesafe kat etme idare eder
Ayaklari da idare eder
Rakip ceza sahasina topsuz kosulari cok iyi
Pres gücü de var

Bu yüzden ndidi Okan hoca’nin istedigi profile uymuyor demek bence yanlis

Gönül ister ki daha iyileri gelsin ama ndidi’ye hayir demem,genk ten bu yana izledigim bir oyuncu
Böyle bir orta saha Bayern‘de yok şu an

Griezmann’ı alabileceğimizi tam olarak nereden çıkardığınızı anlamadım. Fransa milli takımının en faydalı oyuncusu hala.

Atletico dünyanın en iyi 15 takımından biridir muht orada çılgın para kazanıyor her sene 30+ skor katkısı var vs
Benim griezmann istegim tamamen goygoy ve dalga zaten ciddi degil ya herif atleticonun bayrak adamı gibi bir şey zaten bunların üstüne. Alıntıladıgım mesajda bunlardan daha iyileri var evet ama hayal ettigimizde bile fofana griezmann bissakadan fazlasını edemeyecegimizi anlatmak istemistim ama tam anlatamadım sanırım.

Griezmann’ı alabileceğimizi tam olarak nereden çıkardığınızı anlamadım. Fransa milli takımının en faydalı oyuncusu hala.

Atletico dünyanın en iyi 15 takımından biridir muht orada çılgın para kazanıyor her sene 30+ skor katkısı var vs
s-f92a47cf116532ef9f8bba3b59cba7eac10d7f21.gif

Ndidi Fofana'nın 1 gömlek altı baya benzer profiller. Sağ beke wan bisakkayı çekebilirsek bonservissiz Ndidiye hayır demem.

Benim griezmann istegim tamamen goygoy ve dalga zaten ciddi degil ya herif atleticonun bayrak adamı gibi bir şey zaten bunların üstüne. Alıntıladıgım mesajda bunlardan daha iyileri var evet ama hayal ettigimizde bile fofana griezmann bissakadan fazlasını edemeyecegimizi anlatmak istemistim ama tam anlatamadım sanırım.
Est ben yanlış anlamışımdır.

Aynen anlatamamissin. Bir dahakine daha iyi calisirsin

DMC ye muhakkak tartışılmaz banko bir Adam lazım.

Adaylarım:
Fofana
Scott McTominay

İngiltere’de iyi oynan hiç bir herif burada oynayamaz İngiltere’de sıçan kim varsa ona yönelmek lazım. O derece zıt iki futbol oynanıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt