- 26 Ocak 2021
- 35.388
- 33.992
- 2.233
Tagımın şahane oldugunu her zaman dile getirmişimdir dedemAynen mutfak robotu. Canim kestane cekti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tagımın şahane oldugunu her zaman dile getirmişimdir dedemAynen mutfak robotu. Canim kestane cekti
Torreira - Ndidi nasil olur sadifield
Tam tersi olacaktır bir ifbliden daha iyi yapan yok bunu az bir seyde takipteler vs ise 3 temmuzundan baslarlar senin kafayı sisirmeyeHanımın 2 tane salak ergen kardeşi var 2 si de fenerli yarın onlar geliyormuş. 1 hafta Denizli faciasından Bursa'dan gol haberine kadar kafalarını mikecem dalga geçerek . bir daha gelmesinler 1 taşla 2 kuş
Tokatlarım rdas. Liseli bebe 2 si de.Tam tersi olacaktır bir ifbliden daha iyi yapan yok bunu az bir seyde takipteler vs ise 3 temmuzundan baslarlar senin kafayı sisirmeye
bir transfer nöbeti klasiği gif
dybala aradığımız adam değil bence yav - birde iyi maliyet.hoca 10 numara konusunda mertens gibi presçi adam istiyorum dedi
dybala çok bu profile uymuyor gibi
Hadi inşallahDybala gelirse fbli olurum
Dybala gelirse fbli olurum
Benim gsliligimHadi inşallah
Bu da bana dert olsunBenim gsliligim
Senin gsliligini
Osurtur
Orta sahalarının hepsi bizde şov yaparChelsi bir sürü Genco ile takımı doldurmuştu. Sanırım bu sezon elden çıkarmalar yapacaklardı. Sizce Oradan işimize yarar ekmek cikmazmi
Mou mu çekiyor rengimDybala gelirse fbli olurum