- 26 Ocak 2021
- 35.378
- 33.986
- 2.233
Zeki bey Enzo Fernadesi istedigimizi söylemıs idiChelsi bir sürü Genco ile takımı doldurmuştu. Sanırım bu sezon elden çıkarmalar yapacaklardı. Sizce Oradan işimize yarar ekmek cikmazmi

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zeki bey Enzo Fernadesi istedigimizi söylemıs idiChelsi bir sürü Genco ile takımı doldurmuştu. Sanırım bu sezon elden çıkarmalar yapacaklardı. Sizce Oradan işimize yarar ekmek cikmazmi
La liganin sürpriz takımının en iyi oyuncularından biri bile 18+ya gitmiş yani piyasa o kadar uçuk falan değil.Bizim muhabirler, yönetim falan taraftari dolandirsin anca
En nefret ettigim 2 futbol figurunden biriMou mu çekiyor rengim
Bir digeri kim koç'a futbol figuru demeyecegini varsayarak o degildir herhalde diyerek soruyorumEn nefret ettigim 2 futbol figurunden biri
En nefret ettigim 2 futbol figurunden biri
1 sene oynayan veiga bile -daha genç tabii ama- 30a gitti.Garcia iki senedir iyi top oynuyor ,Milli takıma da alındı , İspanyanın o bölgede bir sürü top class adamı olmasa kadroda da olurdu hatta.Çok iyi performans göstermiş orta sahayı bile 18e kapatıyorsun.Bizimkiler piyasa pahalı cart curt kolpa sıktırıyor muhabirlere.15 civarına bir sürü adam var.Bu adam o kadar piyasası olan biri değil 2 sene önce 2. ligdeydi. Yine bir ara boşta takım arıyordu mesela. O yüzden kendisine verilen bu bonservis bile piyasanın yüksekliği aslında.
Awb ama zorhocanın tariflerine göre 3 oyuncu ismi ver bakalım
duel kazanan güçlü bek
top taşıyan mücadeleci ayağı iyi 8
presçi 10
Evrensel dusundum yaBir digeri kim koç'a futbol figuru demeyecegini varsayarak o degildir herhalde diyerek soruyorum
Awb ama zor
Thuram
Bulamadım
Kral valla hic kafa yormuyom temmuz ortasindan once trans yapmayiz ismi gecenlerden kimsenin gelecegini dusunmuyorum daha cok erkenhocanın tariflerine göre 3 oyuncu ismi ver bakalım
duel kazanan güçlü bek
top taşıyan mücadeleci ayağı iyi 8
presçi 10
15'e bir süre adam var kısmına katılıyorum. Garcia yaşı belli aslında ciddi risk bir transfer bir ara bonservissizken bizimle adı çıktığında forumda çöpten geçilmiyordu sonra Romanya'ya mı ne gitti. Kendisine verilen ilk adam akıllı bonservis bu. Veiga altın çocuktu 21 yaşındaydı ve istatistik olarak çok daha iyiydi yani onun Arabistan'a gitmesi çok tartışıldı gitmeseydi milli takımda olurdu mesela.1 sene oynayan veiga bile -daha genç tabii ama- 30a gitti.Garcia iki senedir iyi top oynuyor ,Milli takıma da alındı , İspanyanın o bölgede bir sürü top class adamı olmasa kadroda da olurdu hatta.Çok iyi performans göstermiş orta sahayı bile 18e kapatıyorsun.Bizimkiler piyasa pahalı cart curt kolpa sıktırıyor muhabirlere.15 civarına bir sürü adam var.
Kamadapresçi 10 ben de bulamadım
garcia da altın çocuktu çıktığında ama gelişemedi , risk her transferde var zaten ama clye katılmış takımdan, 5 büyük ligden bir oyuncu için bu paraları vermek gerekiyor.Biz de mesela Barış istenince 30-40 olsun diyoruz en önemli oyuncularımızdan birisi , Garcia da Girona için öyle.Bizimkiler yine ölücülük yapıyor işin sonu Ndombele'ye gidecek yine.Güya işte çıkan habere göre 20m sterlin vermişler Tominay ve Bissaka için bu kafayla gidilirse işte Ndombele iner Eylül'de.Okan hoca bugün bir profil söyledi o dediği profil minimum 15 zaten de bunlar verecek mi işte.15'e bir süre adam var kısmına katılıyorum. Garcia yaşı belli aslında ciddi risk bir transfer bir ara bonservissizken bizimle adı çıktığında forumda çöpten geçilmiyordu sonra Romanya'ya mı ne gitti. Kendisine verilen ilk adam akıllı bonservis bu. Veiga altın çocuktu 21 yaşındaydı ve istatistik olarak çok daha iyiydi yani onun Arabistan'a gitmesi çok tartışıldı gitmeseydi milli takımda olurdu mesela.
Kamada