Can Muric
Parçalı Üye
- 14 Aralık 2015
- 3.468
- 4.916
- 1.313
O zaman kanatlardaki rotasyonumuz oldukça zayıf.3-4 transfer yapılacak dendi zaten Dubois Oliviera Tete Zaha dan çıkıldığıni düşünürsek normale dönüyor.
Ziyech, BAY, Yunus & Oguz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zaman kanatlardaki rotasyonumuz oldukça zayıf.3-4 transfer yapılacak dendi zaten Dubois Oliviera Tete Zaha dan çıkıldığıni düşünürsek normale dönüyor.
14-15m cash versin cözelim bu işi. Biraksinlar zorunlu opsiyonu, gidip 2ci mac bacagini kirsa nolacak? Bize girecekAtalanta, Nicolo Zaniolo için Galatasaray'a satın alma opsiyonlu kiralama teklifi etti.
• Ulaşılması kolay maddelerle zorunlu hale gelecek olan teklifin değeri 18 milyon Euro. (Calcionews24)
Hedef daha buyuk demekkiNdidi epl çıkmış ve iyi bir sezon geçirmiş
Leicester niye düşünmüyor kadrosunda
Biz alalım o hedefiHedef daha buyuk demekki
Yani bazı konularda mecbur olduğumuzu düşünüyorum.Yabanci sayısı 12 İcardinin mutlaka kaliteli yedeği olması lazım.10 numara bu kadro için olmazsa olmaz diye düşünüyorum.O zaman kanatlardaki rotasyonumuz oldukça zayıf.
Ziyech, BAY, Yunus & Oguz
Albayrak şu anda beyin kanaması geçiriyor olabilir ...Buda kacti. Yönetim uyuma!
Bu mantıkla real madrid dünyanın en keriz takımı oluyor.14-15m cash versin cözelim bu işi. Biraksinlar zorunlu opsiyonu, gidip 2ci mac bacagini kirsa nolacak? Bize girecek
Doğru mu bu
Doğru mu bu