- 1 Ağustos 2009
- 45.076
- 43.745
- 4.258
Selamün aleyküm
Hayırlı nöbetler diliyorum
Hayırlı nöbetler diliyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O ulkenin diger tarafinda kaliyor.Bu @Mehmet Mehmetoglu nu goruyon mu orda
Metzden kimi aldık biz?
RiberyMetzden kimi aldık biz?
benficanın sözleşmesine bakmak lazım. benfica sadece bjk ile mi sözleşme yapmış yoksa benficanın gedson ile de sözleşmesi var mı o önemli. ama iki durumda da bjk söylenen şeyi yapamaz. ilk durumda dava yoluyla alır parasını ikinci durumda zaten benficanın onayı olmadan gedson baska kuluple yeni sozlesme imzalayamaz.jk gedsonu aldığında Satışta benficanın söz hakkı var diyorlardı zaten yanlış hatırlamıyorsam. Hatta 10 m euro üzeri yapılan her teklifte benficanın jk onayına gerek kalmadan satışı onaylama durumu da vardı sanırım
İsmail bouzidle riberyMetzden kimi aldık biz?
Benim de aklıma geldi de biz zaten orada mağdur olmadık mı? Parasını ödemedik diye beleşe gitmedi mi?Ribery
Onu kastediyor olmali zaten.Benim de aklıma geldi de biz zaten orada mağdur olmadık mı? Parasını ödemedik diye beleşe gitmedi mi?
Arabistana çakmaya çalıştılar.Olmadı şimdi sövmeye başlarlar dzekoyaJose Mourinho ile görüşen Edin Dzeko, kendisine gelen teklifleri reddederek 1 yıl daha Fenerbahçe'de kalma kararı aldı. (TRT Spor)
Güzel. Şuayip'i tutamayıp 1 düldül daha alırlarsa hoş olur.
Adama ruhsuz diyorsunuz bir de
Adama ruhsuz diyorsunuz bir de
İyi bi araba alınca gelecem yaninaO ulkenin diger tarafinda kaliyor.
mondi de olabilirRibery