Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha transferin başından tüm GS muhabirleri ağız birliği edip tüm GSliler rahat olsun diyorsa
Rahat olmamakta fayda var

Şampiyonluğumuzu kutlamayan zaniolo yu satalım

Açıkça ekibimiz hakkında kötü söz konuşmadığı sürece hiçbir futbolcumuz hakkında peşin hüküm vermemek gerek
Kutlamak zorunda değil açıkçası, belki transfer sürecinde yaşanan kırgınlıklar felan vardır. Meselenin iç yüzüne hakim değiliz

Ters bir laf ettiğini duymadım . Öyle bir şey olursa gönderilsin zaten
Onun dışında kanat bölgesini garanti altına alana kadar tutalım derim. O bölgeyle ilgili satış için ismi geçen futbolcularımız var, hem Zaniolo da bu süreçte kendini toparlamış olur

Herkesin gece rüyasında gördüğü futbolcuyu sabah Galatasaray’a gelecek diye salladığı bir dönemdeyiz, transfer döneminin sonunda şu anda konuşulan isimlerle alakası olmayan adamları alacağımız zaten belli.

Neymar psg de her yıl kız kardeşinin doğum günü için takımı yalnız bırakıp giden topçu değil mi?
Ayrıca Neymar parayı bırakıp ne diye bize gelsin.

bu ben johnson işini sevdim.

free agent. 24 yaşında. ingiliz. (satılabilir yani) sakatlık sorunu yok. atletik oyuncu. sol bek de oynayabiliyor.

kendisini transfer edip, bütçenin büyük kısmını orta sahaya kaydırmak daha mantıklı olabilir.

siz ne dersiniz üstatlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt