Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada yasi 30 olabilir ama serbest kalan bir diger defansif orta saha oyuncusu da Real Betis'ten Guido Rodríguez. Hic oyle takip etmedim acaba nasil bir oyuncu? Amrabat'tan iyi oyuncuysa bosuna Amrabat icin milyonlari dokmeye gerek kalmaz.

Profili iyi gozukuyor FM'de.

Ekli dosyayı görüntüle 247962
geçen gün bende bu adamın profilini görmüştüm fminside'de. İyi bonservis isterler buna.

wow atmışsın. sevmedin mi elemanı?

bence bizim için gerçekçi hedefler bunlar yau. bir de henüz farkedilmemiş cevherler olabilir. (zamanının riberysi, boey'i gibi)

yoksa mctominay, bisakka falan imkansız, imkanlı olsa da o maliyetlere anlamsız.

30 m euro'ya 22lik boey satıyorsun, 6 ay sonra 15 milyon euro'ya 27lik van bisakka alıyorsun -ki sözleşmesi de ciddi olur onun- anlamsız yani.
Yok yav hiç tanımıyorum diye wow attım

Bu arada yasi 30 olabilir ama serbest kalan bir diger defansif orta saha oyuncusu da Real Betis'ten Guido Rodríguez. Hic oyle takip etmedim acaba nasil bir oyuncu? Amrabat'tan iyi oyuncuysa bosuna Amrabat icin milyonlari dokmeye gerek kalmaz.

Barcelona Stuttgartli Stiller istiyor haberi cikmisti. Orda Rodriguez ile mayis sonuna kadar gecerli olarak sözlü anlasmislar, ama herifi belki daha iyi adam buluruz diye bekletmisler ve o anlasma bitmis.

Barca'ya gidiyordu bu normalde. İptal olmuş sanırım.

ben orta sahaya 2 transfer olsa daha iyi olur görüşündeyim ya. ciddi sayıda maç oynayacağız gerçekten iyi bir 5li lazım o bölgeye.

torriera
ndidi
berkan
demirbay
bonservisli 8
2 yabancı orta saha alacağımızı sanmıyom ya keşke dediğin gibi olsa

kaan vs de var orda oynayabilen bi de

ben johnson seul olimpiyatlarında 9.79 ile 100 metre dunya rekoru kırmıştı. sonra dopingli çıkınca madalyası alınmıştı.

Barca'ya gidiyordu bu normalde. İptal olmuş sanırım.
Evet serbet kalmasini anlamadim cunku Real Betis'te ne zaman ilk 11'leri gorsem hep bu adami gorurum zaten istikrarli bir oyuncuya benziyor. Soyle videoya bakinca saglam kumasi var, oyle Amrabat falan alacagima gider elinde bonservisi olan bunu alabilirsin. Tabi ki yillik ucreti ne kadar olur bilmiyorum.

Videoda herşeyden var adamda. Top kapmalari beni benden aldı.

Lakabı kene olmali
Evet o da dikkatimi cekti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt