Sedat Yıldız
10 Numara!
- 30 Aralık 2021
- 18.247
- 16.245
- 1.578
Dünya Kupası kadrosunda vardı bu oyuncu, oynadı diye de hatırlıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Heybetini bilemem ama sağ beke free agent kovalamayacakları kesin. Bissaka gelir gelmez bilemem ama profil o ayarda muhtemelen.Evet heybetli transferler gelecek belli
Tas gibi topçu katılıyorum 3-4 gün önce yazmıştım kendisini amrabat tarzı bir adam aranıyorsa guidoyu alalım hem daha iyisi hem beleş hem ayakları da çok daha iyiEvet serbet kalmasini anlamadim cunku Real Betis'te ne zaman ilk 11'leri gorsem hep bu adami gorurum zaten istikrarli bir oyuncuya benziyor. Soyle videoya bakinca saglam kumasi var, oyle Amrabat falan alacagima gider elinde bonservisi olan bunu alabilirsin. Tabi ki yillik ucreti ne kadar olur bilmiyorum.
Evet o da dikkatimi cekti
Yaş 30 olması can sıkıcı sadece. 2 senelik olursa isterimEvet serbet kalmasini anlamadim cunku Real Betis'te ne zaman ilk 11'leri gorsem hep bu adami gorurum zaten istikrarli bir oyuncuya benziyor. Soyle videoya bakinca saglam kumasi var, oyle Amrabat falan alacagima gider elinde bonservisi olan bunu alabilirsin. Tabi ki yillik ucreti ne kadar olur bilmiyorum.
Evet o da dikkatimi cekti
30 cok yasli sayilmaz cunku gecmisine baktim az once istikrarli bir oyuncuya benziyor. Yaparsin 2+1 sozlesme sorun olmaz.Yaş 30 olması can sıkıcı sadece. 2 senelik olursa isterim
Amrabat gibi kanka, hücumla işi yok ama savunmada başarılı gibi istatistiklerdeBu arada yasi 30 olabilir ama serbest kalan bir diger defansif orta saha oyuncusu da Real Betis'ten Guido Rodríguez. Hic oyle takip etmedim acaba nasil bir oyuncu? Amrabat'tan iyi oyuncuysa bosuna Amrabat icin milyonlari dokmeye gerek kalmaz.
Profili iyi gozukuyor FM'de.
Ekli dosyayı görüntüle 247962
Barcelona da istemişti onu ama ffp den dolayı alamadılar galiba.30 cok yasli sayilmaz cunku gecmisine baktim az once istikrarli bir oyuncuya benziyor. Yaparsin 2+1 sozlesme sorun olmaz.
Tas gibi topçu katılıyorum 3-4 gün önce yazmıştım kendisini amrabat tarzı bir adam aranıyorsa guidoyu alalım hem daha iyisi hem beleş hem ayakları da çok daha iyi
Amrabat gibi kanka, hücumla işi yok ama savunmada başarılı gibi istatistiklerde
Direkt garanti katkı yapacak oyuncu Thuram,Fofana gibi oyuncular da zaten çok pahalı ve ikna etmesi imkansız gibi o yüzden mantıklı seçeneğe yönelmek en doğrusu olur.Guido'nun sözleşmesi bitmese almaya kalksan 15-20 isterdi Betis en azMaasini bir arastirdim suana kadar Real Betis'te senelik 1.7 milyon euro alirmis (brut).
Eger orta sahaya ciddi bonservis verip oyuncu alinacaksa bu oyuncu oyunun her yonunu oynayan biri olmalidir, ornek Fofana veya Thuram gibi oyuncular. Tabi bunlar gelir demiyorum ama madem o bolge icin iyi para vermeyi dusunuyoruz, gidip tek yonlu Amrabat gibi oyuncular icin harcanmamali. O zaman dediginiz gibi boyle free agent olan + Arjantin milli takima kadar cikmis bir oyuncuyu getirmek daha mantikli duruyor.
Osai'yi pazara sallasın yeter be45 yaşındaki bu adam yine zahanın 3 katı top oynayacak ne gülecez ya
trde izlediğim en iyi 2-3 kanattan biriydi adamda yok yoktu yawOsai'yi pazara sallasın yeter be