Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim anlatmak istediğim de tam tersi. O başarı ha deyince gelmiyor. Hocanın da kadronun da demlene demlene o hale gelmesi lazım. 2000'deki başarının temeli ta 92/93'lerde atılmış. Onun da ötesinde hatta Derwall devrimiyle başlamış. Herkes sonuca bakıp 2 sezondan çıkarım yapıyor. Hata da yapacaklar, zaman zaman rezil maçlar da olacak. Bu kadar günlük yaşayan ülkede hocanın işi zor.
Benim kendilerine tepkim çoğunlukla dinamizmi ve hedefi kalmamış topçular üzerine yoğunlaşmaları. Bunlarla Kopenhag, Prag seviyesinde takımlara bile diş geçiremeyiz. Bu politika ile 10 sene de yol yürüsek Avrupa’da bir yere varamayız. Ligde şampiyon oluruz, ama mutlak dominasyon da kuramayız.

Benim kendilerine tepkim çoğunlukla dinamizmi ve hedefi kalmamış topçular üzerine yoğunlaşmaları. Bunlarla Kopenhag, Prag seviyesinde takımlara bile diş geçiremeyiz. Bu politika ile 10 sene de yol yürüsek Avrupa’da bir yere varamayız. Ligde şampiyon oluruz, ama mutlak dominasyon da kuramayız.
Bu Kopenhag Prag’ı övdük de ikisi de kapanan takımlar temelde ve biz geniş alan verdik.

Biz öyle bir oyun oynamayı kabul etmiyoruz. Kopenhag maçında 0.1lik Icardi, Prag maçında ise bayağı eksik kadro vardı o da işin ayrı boyutu.

Senin örnek alman gereken takım Atalanta, Leverkusen gibiler.

Geçen sezon bonservis harcayamıyorduk dedi Erden Timur. Eleştirsem de iyi niyetine güvenip sineye çektim. Bundan sonra saçma sapan para harcarsak daha sert eleştiririz. Takım kimyasını oturtup bir kimlik kazanmamız için en az 3-4 sezon bir arada oynayacak ekip lazım. Onun için max. 25 yaş civarı dinamik oyuncular hedefimiz olmalı. Arada sırada 30'luk bir iki yıldız denk getirirsen atarsın bunların arasına.

Bu Kopenhag Prag’ı övdük de ikisi de kapanan takımlar temelde ve biz geniş alan verdik.

Biz öyle bir oyun oynamayı kabul etmiyoruz. Kopenhag maçında 0.1lik Icardi, Prag maçında ise bayağı eksik kadro vardı o da işin ayrı boyutu.

Ndidi'yi ister misin amirim ?

İş Dursuna kaldıysa yandık zaten. Transfer falan yapamaz bu adam. İlgilenilen adam Assignon diyorlar imza aşamasında diyorlar Euro 2024 diyorlar. Ne alaka abi.

Eğer euro 2024 diyip bekleyip sonrasında Ndidi,Assignon açıklarsanız taraftar akraba olur sizle haklı olarak

Atalanta daha doğru bir örnek olabilir. Galatasaray bütçe olarak oralara yaklaşabilir.

Geçen sezon bonservis harcayamıyorduk dedi Erden Timur. Eleştirsem de iyi niyetine güvenip sineye çektim. Bundan sonra saçma sapan para harcarsak daha sert eleştiririz. Takım kimyasını oturtup bir kimlik kazanmamız için en az 3-4 sezon bir arada oynayacak ekip lazım. Onun için max. 25 yaş civarı dinamik oyuncular hedefimiz olmalı. Arada sırada 30'luk bir iki yıldız denk getirirsen atarsın bunların arasına.
Erden Timur genç bir adam. Ve gelir gelmez çok zor iki şampiyonluk aldı. Yanlış transferine yanlış diyoruz. Ama doğrusunu bulacağına inanıyoruz. Vizyonlu adam. Rekabet çok sert geçti. Belki bu yüzden transferde biraz duygusal hareket etti. Eğer 3-4 sezon beraber oynayacak ekibi kuracaksan bu yine Timur ile olur diye düşünüyorum.

Tek şansımız kadronun %70'inin mevcut olması. Yoksa Dursun ve Cenk ile tam sıvamıştık. İnşallah vasat üstü bir performansla kalan %30 açığı biraz da olsa kapatırız. Erden başkan şirketini halka arz etmek için kısmen haklı olduğu eleştirileri de bahane ederek kaçtı, kimse maval okumasın.
Okan hocanın futbol bilgisine çok inanıyorum. İnşallah onun da tespitleriyle bu beceriksizler takımı biraz olsun güçlendirebilir...

Kaya Temel: "Dubois, Galatasaray ile devam etmeyi düşünmüyor."

Kaya Temel: "Galatasaray'ın ön libero için Boubakary Soumaré'ye ilgisi var."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt