Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan hocaya futbolcu seçimi konusunda güvenmiyorum,eğer erden timur gibi zaniolo,mertens,torreira tarzi önerilerde bulunursa dinlesin cenk ergunu ki cok iyi isimler onerecektir

O herif iyi komisyon alıyordu, umarım bulaşmayız; adını bilmiyorum da kel bir herifti
Kel değildi sanki ya gençti ve kilolu muydu acep?her neyse haklısın ama mctominay,bisakka,fofana,griezman gercekten gündemdeyse ikna işi zor olur,yardım lazim

Kel değildi sanki ya gençti ve kilolu muydu acep?her neyse haklısın ama mctominay,bisakka,fofana,griezman gercekten gündemdeyse ikna işi zor olur,yardım lazim
Şu arkadaki keli demiyor musun
1C1E72B5-2CD2-4C73-8ED6-2F966C1DA17E.webp

o kadar eksik bölge varken biri 2 senedir diğeri yarım dönemdir olmayan iki mevkii yerine gidip önce en garant bölgeye adam alırlarsa valla ağır coşarım.

Monacoda yasayan fanatik Galatasarayli Özgün koyuturk seri,nzonzi ve falcao transferlerinde rol oynamış. Fofana ve griezman çöz lan

Komisyon illaki alacak ama seriyi o dönem milan inter isterken ikna ettiyse basarli demekki. Bakalim

33 yaşında adama 3 yıllık kontrat vermişler. Yıllığı da imza parasıyla 2.5'ları geçiyor. Düşüşte olması da ayrı bir olay.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt