Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu arada tr liginde pr işide boş iş

mou geldi bitti hypei
insanlar baktı kim bu fernabache diye okadar

gözden uzak olan gönüldende uzak oluyor
koca messi ve ronaldoyu bile kimse izlemedi

drogbayı aldık geçen bi isviçreliyle drogba hakkında konuştum dedim bizde oynadı adamın haberi bile yoktu :)

2-3 yıldız topçu geldi diye kimse tr ligini izlemiyor

İnşallah İtalya-Almanya-Fransa ligi üzerinden transferler yaparız Pl'den topçu istemiyorum alınırsa da sadece ilk 5-6 takımdan olmalı diğer çoğu takım kontra koş koş oyunu oynuyorlar bizim oyun planına hiç uymadıkları için orda iyi gözüken Zaha bile bizde malesef tutmadı tabi bunda bizim oynadığımız oyun planıda etken ama mümkünse alınmamalı.

bu arada tr liginde pr işide boş iş

mou geldi bitti hypei
insanlar baktı kim bu fernabache diye okadar

gözden uzak olan gönüldende uzak oluyor
koca messi ve ronaldoyu bile kimse izlemedi

drogbayı aldık geçen bi isviçreliyle drogba hakkında konuştum dedim bizde oynadı adamın haberi bile yoktu :)

2-3 yıldız topçu geldi diye kimse tr ligini izlemiyor
Avrupada surekli ve istikrarlı bir sekilde buradayiz bizde demek lazim o zaman biliyor ve izliyorlar oyuncuları vs. Yoksa kim ne diye bir takım tutmuyorsa açıp bizim rezil ligi izlesin yurt dısında yav yabancılar vs izlemez normal olarak.

hala fikrimin arkasındayım

6 temmuz yetki kongresine kadar sadece fiyat alırlar

oranın sonucuna göre (büyük ihtimalle verirler yetkiyi - keşke biraz sıkılaştırsalar denetimini ama ) trasnfer rotası belli olur.

bir tarafım diyorki kemerburgazın yetişmesi ve yetki kongresi yönetimin ilk 2 gündemi

transfer ve sportif başarı bunlardan sonra gibi geliyor bana , haliyle ummalı bir çalışma olduğunu sanmıyorum. Basında tivitterda gördüğümüz isimlerle de bence uğraşmıyoruzdur. bambaşka işler görebiliriz.

geçen gün htalks Gronbaek reklamı yaptı - hiç iyi olmadı o iş. (Bu arada adam iki bileğinide aynı anda kırmış - geçmiş olsun ama oluşunu koymuş youtube a , epey komik)

bir yandan göndermelerin işleriylede uğraşılıyo olunabilir - trasnfer bağlayıp kontenjan açılmazsa iş çok sıkıntıya girer çünkü.

Bu sivrisineklerin abv.
1718519104805.webp

Çare Tiger Balm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt