- 22 Ağustos 2010
- 32.860
- 37.677
- 3.033
adınıAdını temsil edemeyen tek insansın muhtemelen,keyif alıyorum umutsuzlugundan o ayrı
umutsuz karanlık
olarak değiştirsin mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adınıAdını temsil edemeyen tek insansın muhtemelen,keyif alıyorum umutsuzlugundan o ayrı
Olası isim revizasyon ihtimaline karşılık ben görüşümü belirtmeyeceğim.Maça göz ucuyla bakarken almamız gereken yedek santraforun bu herif olduğu kanaatine vardım.
Shrek in de hayranları var la. çok şey yapma@Hayri Cund görüyorsun hayranlarım var
Tamamda niye kendini övüyorsun tebrik ederim yinedeShrek in de hayranları var la. çok şey yapma
Millet Sesko nedir bilmezken yaptık olm o revizyonu, günden güne değerleniyorsun.Olası isim revizasyon ihtimaline karşılık ben görüşümü belirtmeyeceğim.
Ben bunun soyadını unuttumMillet Sesko nedir bilmezken yaptık olm o revizyonu, günden güne değerleniyorsun.
Sanane lan kestaneBen bunun soyadını unuttum
Nasıl sanane sana kendimi yakın hissediyorum. RenkdasimsinSanane lan kestane
Ebediyen hasım olarak kalacağız. Uza şimdi ihtiyarNasıl sanane sana kendimi yakın hissediyorum. Renkdasimsin
Onur Buksa olarak revize edebilir miyiz?Millet Sesko nedir bilmezken yaptık olm o revizyonu, günden güne değerleniyorsun.
Gökhan abi yeni gömlek almışsın hayırlı olsunYinemi yok bişey
Ahmeti gördüm seslendim