- 5 Eylül 2014
- 84.876
- 70.804
- 4.513
Ne içiyorsunTransfer yapamıyoruz diye karı istemek nedir ulan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne içiyorsunTransfer yapamıyoruz diye karı istemek nedir ulan
Manyaklığın takdire şayan MuradımEkmek yoksa pasta yiyelim afiyetle he mi![]()
Oranın müdavimiydin herhalde rtaş bu bilginligini ona veriyorumforum yine red light streete dönmüş
Bir ara 5 tane jack attım gün içinde sonra sızdım herhalde, Polonya’da Şimanski diye bir mal oynuyordu, sonra uyanıp tekrar baktım yoktu sahada.Ne içiyorsun
Transferleri yapamıyosak bari bunlardanımız olsun forma tanıtımlarında olsunlar bence yav
![]()
@GsAlper adminim götürecek beni bu yazOranın müdavimiydin herhalde rtaş bu bilginligini ona veriyorum
çok sürtünmeye başladın sankiÇok azgın biri kendisi.
Adam genel kültürü ile show yapmış. Sen kalkmış adamı günah sehrinin müdavimi yapıyorsun. Kolpa kemal peşini salmazOranın müdavimiydin herhalde rtaş bu bilginligini ona veriyorum
dombeleden kebapçı ve pideci tavsiyeleri almışNeymarda son durum nedir
Bilgi için mudahil olmak gerekir bazen renktaşAdam genel kültürü ile show yapmış. Sen kalkmış adamı günah sehrinin müdavimi yapıyorsun. Kolpa kemal peşini salmaz
ndombele resmi olarak hala bizim topçumuz değil mi? 14 gün daha?dombeleden kebapçı ve pideci tavsiyeleri almış
Neymar ben online oynuyorum ama fiziksel olarakda önemli kumar oynayacak yer varmı burada diye sormus yönetime taze bilgiSa
Gelişme veyahut herhangi bir tıkırtı sıkırtı var mı?
@Naci Liboş
@Murat Ünsal
@Oğuzhan Sesko
@Barış Savaş
@Sami Karakoç
@Ahmet Kolap
@Serdar Ünsal
@Feramuz Kayalar
Bebiş sıcaktan bayılırken neden klimayı kapattın onu anlar hele senSa
Gelişme veyahut herhangi bir tıkırtı sıkırtı var mı?
@Naci Liboş
@Murat Ünsal
@Oğuzhan Sesko
@Barış Savaş
@Sami Karakoç
@Ahmet Kolap
@Serdar Ünsal
@Feramuz Kayalar
Bebiş miBebiş sıcaktan bayılırken neden klimayı kapattın onu anlar hele sen