Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.192
- 12.952
- 2.658
Bizim önceki sezon yardimci hoca moritz volz su an almanya zdf kanalinda ingiltere macini yorumluyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dünyadaki her şeyin pahalı olmasının sebebi reklam sektörü. Üstüne algının da çıkış noktası, her subliminal mesajı dayıyorlar
Muhtemelen olmasa hala eskisi gibi estetik futbol izliyorduk
Ronaldinho bugün sahada olsa aldığın her topta çalım atma, dribbling yapma diyecekler
Feramuza okudum, dedim ne demek istiyorFermuara sıkışmış tayyare kıvamında 1 nöbet
Menajerlere eşek gibi komisyon akıtacağız. Manuda yedek kalıp seneye de 28 yaşında serbest kalacak bir fırsat yaratabilir bu iş.bu yönetimin çapı yetmez bissakayı almaya
max assignonu alırlar
assignonun nasıl topçu olduğunu bilmem plde tutmamışda olabilir, hiç izlemedim ama plden istediklerinde bize gelmemesi zeki biri olduğunu gösterir
doğrusunu yapmıştı
Bu biraz iş oldu artık zaten ama estetik kaybolunca keyif de azalıyor. Pep’i çok severim ama o da bu konuda ciddi sabıkalı, o yüzdendirki kilitlenen maçlarda kolay kolay biri çıkıp maçı çözemiyor çünkü adamlara sistem içinde rol verince o bireysel yeteneklerini sergilemekte zorlanıyorlar.Almanya'da suc ibraz genc "Laptop hocalarinda" diyorlar. Herifler NBA'de ki gibi analizin bokunu cikartip (bazi takimlar analiz sayesinde artik mac basi 40 dan fazla üclü deniyor mesela) en etkili futbolu oynatmayi istiyorlar. Orda estetik, dribblingci ve sokak futbolcularina fazla yer kalmiyor.
Dedem o herife çok para isterlerler, bir yere para gömeceksek o 8 numara olmalı. Bir de PL'de kalır herhalde. Bu yaşta TR'ye gelecek kadar ele ayağa düşmedi henüz. Bu yıl United'da 2400 dk oynamış.Senaya bisakka filan gelse bari
Onun gibisini 10 yılda bir filan buluruz tabii, ama profil olarak o tarz birine yönelmek lazım. Bizim gibi önde basan takımların defansı zayıf bek lüksü olmuyor. Sonra Yusuf E. filan korku filmi çekiyor bize karşı.Boey gibi yıpratıcısı gelir mi Onur'um!! Resmen korku yayıyordu rakip hücumculara.
Senaya gelebilirDedem o herife çok para isterlerler, bir yere para gömeceksek o 8 numara olmalı. Bir de PL'de kalır herhalde. Bu yaşta TR'ye gelecek kadar ele ayağa düşmedi henüz. Bu yıl United'da 2400 dk oynamış.
Onun gibisini 10 yılda bir filan buluruz tabii, ama profil olarak o tarz birine yönelmek lazım. Bizim gibi önde basan takımların defansı zayıf bek lüksü olmuyor. Sonra Yusuf E. filan korku filmi çekiyor bize karşı.
Hücumu iyi ama defansı kötü mevzusu da baydı artık zaten. Böyle tanımlanan topçuların hücumda da bir şey yaptığını görmedim daha ben. En son Angelino ve Köhn'e de öyle diyorlardı.
Yaşı gerçekten 23 duruyor olabilir.Senaya gelebilir
Özgün koyuturk arkadaşlık isteğimi kabul etmedi henuz,fofanaya bakıyor o sanırımulan hiç HABERDEmi yok.
Özgün koyuturk arkadaşlık isteğimi kabul etmedi henuz,fofanaya bakıyor o sanırım
Monacoda yasayan Galatasarayli menajer.seri ,nzonzi ve falcaoyu getirdi bizeo kim be
Monacoda yasayan Galatasarayli menajer.seri ,nzonzi ve falcaoyu getirdi bize
Neden? kendimizden geçtik o dönem,dönemin hazzı gereği sonuna kadar yavsadik bu transferleregetirdiği adamlara bak
söyle transfere karışmasın