Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kulüp takımları bazında tümüyle haksız da diyemeyiz. Hagi İlk RM e gitti; alkol probleminden bahsedildi, pek fazla süre alamadı. Barca' da Stoichkov' un gerisinde kaldı. İtalya' da da süperstar performansı göstermedi. Gelmiş geçmiş en yetenekli futbolcular listesinde her daim ismi geçer. Yetenek başka, kariyer başka şeydir. Alex de Parma' da tutunamamıştı.

Kulüp takımları bazında tümüyle haksız da diyemeyiz. Hagi İlk RM e gitti; alkol probleminden bahsedildi, pek fazla süre alamadı. Barca' da Stoichkov' un gerisinde kaldı. İtalya' da da süperstar performansı göstermedi. Gelmiş geçmiş en yetenekli futbolcular listesinde her daim ismi geçer. Yetenek başka, kariyer başka şeydir. Alex de Parma' da tutunamamıştı.
Steabukresle Avrupa'da şampiyon oldu daha napsin. O takımla sittin sene şampiyonlar ligini alamazsin

Dincer Güner canlı yayinda jupiterin bogada oldugu yillara baktim Galatasaray desin,baska biri benim yaptigim seyi esas alsin.(futbolcuların haritasina yillardir forumda bakiyorum,bilyosunuz)twitterda ne yazarsam çaliyorlar yemin ederim.neyse.muzikte taklit edemeyeceksiniz ama

Steabukresle Avrupa'da şampiyon oldu daha napsin. O takımla sittin sene şampiyonlar ligini alamazsin
Romanya MT ve GS performanslarını da katarsak, çok sevdiğimiz klişe ile ''Küçük takımların büyük futbolcusu'' diyebiliriz yani...

Edit: Küçük derken bütçe vs bakımından. Yanlış anlaşılmasın.

:)

Romanya MT ve GS performanslarını da katarsak, çok sevdiğimiz klişe ile ''Küçük takımların büyük futbolcusu'' diyebiliriz yani...

Edit: Küçük derken bütçe vs bakımından. Yanlış anlaşılmasın.
Bu hesapla Maradona da küçük takımların büyük oyuncusu oluyor ama.

keşke bugün sosyal medyaya hiç bakmasaydım ne güzel bayramlaşıyordum eve gelir gelmez yataydım

kayseride kendini asan adam çok moralimi bozdu öyle böyle değil

namussuz şerefsizler kurban bayramı ne için var ya yarım kilo etimi çok gördünüz adama

lanet olsun size!

Kayserililer'e sucuk yapmak icin var en azindan ben oyle gozlemledim kaldigim iki sene icinde ve bunu hep anlatirdi. Simdi, aci bir sekilde kanitlanmis oldu.

Kampa kadar gelisme olmaz

9 temmuz kamp basladiktan sonra haberler düsmeye baslar ve avrupa sampiyonasi finalinden sonra transferler gerceklesir diye düsünüyorum

Lan bu oyuncu gol asist yapar mevzusundan neden yeni oldu haberim?sezon başından beri oynasam milyoner olurdum.bundan sonra nasıl kuponlar kazanıyorum görürler,bi işi nasil paraya dokecegim gosterecegim,bu isin babası benim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt