- 15 Eylül 2009
- 65.277
- 11.707
- 2.993
olm su adamlari tasimayin buraya
zamaninda ibra gelecek diye taraftari kandirdi bunlar
dursunu iyi göstermek icin her seyi yapiyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray Salah ile anlasmak üzere üstüne basa basa söylüyorum Neymari kiralayabilir Griezmann transferi de persembeden önce aciklanmaz ama Antoine Galatasaray'in da kaptani olacak. Gelelim yabancilar kimler. Lewandowski bitti. Lewandowski Galatasaray'in futbolcusu artikNeymar geldi, Griezmann tamam, Salah her an aciklanabilir, Kimmich gelirim dedi, Fofana cepte.
Simdilik bunlar var, acaba daha iyilerini alabilirmiyiz diyerekten bekletiyoruz.
Teşekkürler başkanGs nin menfaatleri doğrultusunda transfer yapılacaktır. Sokağa atacak tek kuruşumuz yok
Musleraİlk resmi maçtaki 11imiz şöyle olur
Muslera
Kaan Nelsson Abdülkerim Köhn
Torreira Kerembay
Oğuz Mertens Kerem
Barış
Tam da bunu diyorum işte. Köhn, hücum yönünde ekstra meziyetlere sahip olsa da hiçbir zaman defansif yönden çok sağlam bir bek olamayacaktır. Sağbeke yazılan Assignon' u bir kere denk gelip izledim; söylendiği gibi dağınık bir adam olarak gördüm. Torreira' nın partneri konusunda hoca net değil; aslında DM bazlı birini istiyor gibi ama bir yandan da sık sık rakip ceza sahasına girmesi gerektiğinden filan bahsetti geçen gün.Bu söylenen transferler olmayacak zaten ama varsayalım oldu. Toreiranın yanına asker defansı çok iyi bir 6 numara beklerede yine defansı cok sağlam 2 adam koydun mu yedeklerinide aynı profilde adamlar yaparsan bence hiçbir sıkıntı olmaz. Defans hücumda başlar. Neymar salah griezman topu öyle kolay kolay rakibe vermez. Bi kere orda elinde çok güçlü bir hamle ve strateji var. 6 adam çok iyi defans yapabilen özellikte ise arkayı gayet iyi toparlar hatta zaman zaman rakibe göre Toreira yanında oynayacak diğer 6 no ve beklerinde hücuma destek vermesi lazım. Avrupa'daki çogu büyük kulüp zaten bu tarz oyuncularla dediğim şekilde kadro planlaması yapıp başarılı oluyor. Çokta dediğin gibi defans zaafiyeti yaşamıyolar. Real yıllarca modric kross orta sahasına 6 no ekleyip aynı tarz sprinter kreativ ancak defansla pek alakası olmayan kanatlarla başarılı oldu şampiyonlar ligini kazandı. Keza Barcelona Xavi iniesta buskets ortasahası ve defansla hiçbir alakası olmayan Messi li hücum hattı ile tiki taka oynadı. İstersen 11 tane süper defansif oyuncu koy o topu kaybettiğin anda cezalandırılıyosun. Guardiola'nın bunca çabası sırf o topu kaptırmama uğruna. Yani başa dönüyorum defans hücumda başlar. Topu rakip yarı sahada ne kadar fazla kaptırırsan okadar tehlikeye düşersin Biz bunun en büyük cezasını Kopenhag ve Prag gibi iki rakibe karşı çektik zaten. Evet bu transferler olmaz yüksek ihtimal ancak olduğunu varsayarak durum bence dediğinden çok farklı olur. Ama sağlam defansif oyuncular da transfer etmek şartı ile. Ayağıda biraz düzgün olmak kaydı ile
Icardi yi niye sattın lan!İlk resmi maçtaki 11imiz şöyle olur
Muslera
Kaan Nelsson Abdülkerim Köhn
Torreira Kerembay
Oğuz Mertens Kerem
Barış
takima agustos ortasinda katilacagi icin emrahimIcardi yi niye sattın lan!
Icardim yapmaztakima agustos ortasinda katilacagi icin emrahim
️Galatasaray, sağ bek bölgesi için listenin ilk sırasına Manchester United'dan Aaron Wan-Bissaka'yı yazdı.
Sarı kırmızılılar, gelişiyle sınıf atlatacağı düşünülen İngiliz sağ bek için konuşulan 20 milyon €'luk bonservis bedelinin düşmesini bekliyor. [Mehmet Özcan/Sabah]Crespo GS haberi ne zaman duser acaba
ne bileyimparalar nerde cekirdek