Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında o dönem de çok iyi planlama ile yürünmemiş, yine doğaçlama hamleler yapılmıştı.

Elmander ve Selçuk transferlerini gitmeden önce Adnan Polat bitirmişti; hatta Terim Elmander' e başta burun kıvırmıştı.

Atletico' dan üç oyuncu transfer etmek için başkan gazeteci ordusunu özel uçağa doldurup ''1. Madrid transfer seferi'' ne çıkmıştı da kuşatma sonrası içlerinden sadece -benim çok tuttuğum- yaşı en ileri ve piyasası düşük olan Ujfalusi alınabilmişti.

Takımdan ayrılan Arda yerine alınan Riera kanatta işe yaramamıştı; Allahtan solbekte iyi iş çıkardı.

Engin, Ceyhun, Sercan; ara transferde alınan Yiğit ve Necati...Necati son anda alınamamış olsa tüm emekler heba olacaktı...

zaten o yüzden çıktısı dedim

ben de biliyorum aslında belirli bir planlama olmadığını

emre çolak ve engin sezonu kurtarmıştı

FzafMwCX0AYW5vP

Yeni bir Melo bulacaksınız ve parayı ona gömeceksiniz. Yeni bir Boey bulup kalan parayı da ona verip, birkaç yerli rotasyon oyuncusu alıp, gidecekleri de gönderip transferi kapatacaksınız. Bu kadar basit..

Erden timur olsa çıkan isimlere inanırdım ama mevcut yönetimden beklentim 4 senelik sözleşme yıllık 3.5m euro ile fransa liginden afrikalı müslüman bir oyuncu ile sözleşme imzalanması

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

söyle 2-3 tane taylanli kadro paylasin da keyfimiz yerine gelsin bi hele

Muslera
Kaan-Nelsson-Sanchez-Köhn
Taylan-Berkan-Torreira
Yunus-Icardi-Barış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt