Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
taylan filan kalsın haberleri çıkıyorsa seneye şöyle bir kadro ile başlarız

Screenshot_20240617_131447_com.kokteyl.mackolik_edit_351962046049938.webp

Bissaka mı kumbedi mi

Son şampiyon Galatasaray, yeni sezon için kadrosunu güçlendirecek hamleleri yapmaya hazırlanıyor.

Habertürk'ün haberine göre transfer gündeminin en üst sırasında Manchester United’ın yıldız sağ beki Aaron Wan-Bissaka yer alıyor.

Sol bek ve sağ bekte farklı profillerde oyuncuları oynatmayı planlayan Okan Buruk, Derrick Köhn'ün varlığı nedeniyle sağ bekte savunma özellikleri güçlü bir oyuncu istiyor.

Derrick Köhn'ün atletizmini ön alan baskısında kullanmayı planlayan Buruk, Köhn'ün ön bölgeye çıktığında stoperleri üçleyebilecek; aynı zamanda Sacha Boey gibi geniş alanda savunma yapabilecek atlet bir oyuncu istiyor.

26 yaşındaki oyuncunun Manchester United ile sözleşmesinin bir yıl kalması nedeniyle bu transferde elinin güçlü olabileceğini düşünen Galatasaray, İngilizlerin bonservis bedelini aşağı çekemeye çalışacak.

Aslan'ın listesinde Lyon'un genç sağ beki Sael Kumbedi de bulunuyor

Taylan bence doğru rolde fena bir rotasyon oyuncusu olmaz tıpkı Berkan gibi takıma kazandırılabilir. Eyüp Aydın'ı oynayabileceği bir takıma kiralayıp Taylan'ı tutmak kötü bir alternatif değil. İyi bir tanede yabancı 8 alınırsa Torreira-XXXXX-Berkan-Demirbay-Taylan şeklinde bir rotasyon fena olmaz şahsi fikrim.

Kumbedi daha genç
Savunması iyi mi

Sol bek ve sağ bekte farklı profillerde oyuncuları oynatmayı planlayan Okan Buruk, Derrick Köhn'ün varlığı nedeniyle sağ bekte savunma özellikleri güçlü bir oyuncu istiyor.

Derrick Köhn'ün atletizmini ön alan baskısında kullanmayı planlayan Buruk, Köhn'ün ön bölgeye çıktığında stoperleri üçleyebilecek; aynı zamanda Sacha Boey gibi geniş alanda savunma yapabilecek atlet bir oyuncu istiyor .

Taylan la felan artık bu iş olmaz.Orta sahada bize sınıf atlatacak oyunculara ihtiyaç Taylan i yerli rotasyonunda bile düşünmemek lazım.

Taylan bence doğru rolde fena bir rotasyon oyuncusu olmaz tıpkı Berkan gibi takıma kazandırılabilir. Eyüp Aydın'ı oynayabileceği bir takıma kiralayıp Taylan'ı tutmak kötü bir alternatif değil. İyi bir tanede yabancı 8 alınırsa Torreira-XXXXX-Berkan-Demirbay-Taylan şeklinde bir rotasyon fena olmaz şahsi fikrim.
berkan ve demirbay zaten rotasyonda. 3. kişi genç ve az oynayacak biri olur. Taylan'a filan yer yok. Ayrıca yavaş ve ağır bir oyuncu Okan Buruk oyununa uymaz. Daha Kaan Ayhan var orada 5 tane Taylan eder.

Savunması iyi mi

Derrick Köhn'ün atletizmini ön alan baskısında kullanmayı planlayan Buruk, Köhn'ün ön bölgeye çıktığında stoperleri üçleyebilecek; aynı zamanda Sacha Boey gibi geniş alanda savunma yapabilecek atlet bir oyuncu istiyor .
Kumbediyi izlemedim rtaş sadece ikisine de 8-10 milyon verilebilir gibi en az genç diye onu yazdım. Bissaka hocanın dedigi profil fizik olarak ve savunmada iyi

berkan ve demirbay zaten rotasyonda. 3. kişi genç ve az oynayacak biri olur. Taylan'a filan yer yok. Ayrıca yavaş ve ağır bir oyuncu Okan Buruk oyununa uymaz. Daha Kaan Ayhan var orada 5 tane Taylan eder.
Ben Taylan'ı aşırı beğenen birisi değilim zaten ama sonuçta rotasyonda olacak ve Kaan Ayhan daha çok sağ bek ve stoper rotasyonunda değerlendirilebilir sezon boyunca. Orta sahada 5. alternatif Eyüp olacağına Taylan olabilir sonuçta Eyüp'ün daha çok oynayıp gelişmeye ihtiyacı var diye düşünüyorum.

Ben Taylan'ı aşırı beğenen birisi değilim zaten ama sonuçta rotasyonda olacak ve Kaan Ayhan daha çok sağ bek ve stoper rotasyonunda değerlendirilebilir sezon boyunca. Orta sahada 5. alternatif Eyüp olacağına Taylan olabilir sonuçta Eyüp'ün daha çok oynayıp gelişmeye ihtiyacı var diye düşünüyorum.
gerek yok işte açıkladık. Kaan Ayhan da görüyor o işi yeri geldi mi. 3 maç için 29 yaşında taylan mı tutacağız? Eyüp Aydın çok daha iyi oynar o 3 maçı.

taylan ne ya Gökdeniz Gürpüz var Eyüp Aydın var, Efe Akman var. Ne bu genç oyuncularla Okan beyin alıp veremediği?
Valla efeye sırtini dönerse hamza gibi gitmekte hakli.furkan kocak ve berat lus mevzusunu ne yapacak merak ediyorum,arda guler diye beynimizi yediler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt