Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gerek yok işte açıkladık. Kaan Ayhan da görüyor o işi yeri geldi mi. 3 maç için 29 yaşında taylan mı tutacağız? Eyüp Aydın çok daha iyi oynar o 3 maçı.
Yok yav illaki Taylan olsun demiyorum bende ama eğer kalırsa bu şekilde düşünülebilir demek istedim.

oynatmaz hiçbirini Sergenim. Süs eşyası olarak tutuyoruz.
Avrupaya gitsinler direkt,fatih hoca ozanı zorunluluktan oynatti diyolar,fatih hoca 2018 yazinin ilk kampında ozan dedi,ozan sakat olmasa oynayacakti direkt,eylulde oynamaya basladi.ali turapi degerlendirmeli mesela kampta

Ben Taylan'ı aşırı beğenen birisi değilim zaten ama sonuçta rotasyonda olacak ve Kaan Ayhan daha çok sağ bek ve stoper rotasyonunda değerlendirilebilir sezon boyunca. Orta sahada 5. alternatif Eyüp olacağına Taylan olabilir sonuçta Eyüp'ün daha çok oynayıp gelişmeye ihtiyacı var diye düşünüyorum.
Eyüp için aynısını yazmıştım; beklentim de çok yüksek değil doğrusu. Hani 'suyu ağır' tabiri vardır; oyuna son on dakikada girdiğinde bile rakipten top kapmak için gerekli dinamit gibi müdahaleyi yapmıyor, girişimde dahi bulunmuyorsa, bu seviyelerde işi zor; ciddi seviye atlaması lazım...

Davinson kadroda yok mu?

Zaniolo ve Nelsson sakatlıktan dolayı yoklar.

Ziyech Africa’da oynamadı mı?

Muslera da yaştan dolayı Milli Takım’ı bıraktı zaten.

İcardi Messi ambargosunda senelerdir.

Bir tek Torreira’yı niye almıyorlar anlamıyorum.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Iki tane varmis. Iyi.

Taylan, Halil filan önemli değil; sözleşmelerindeki miktarı ödeyecek kulüpler mutlaka çıkar.

Önemli olan Sergio' dan kurtulmak mesela. Yarım sezon top oynamış adam, 4 yıllık sözleşmesini tamamlarsa toplam 14 milyon külfet getirmiş olacak. Tek başına takribi 20 adet Taylan+Halil maliyeti demektir...

Taylan, Halil filan önemli değil; sözleşmelerindeki miktarı ödeyecek kulüpler mutlaka çıkar.

Önemli olan Sergio' dan kurtulmak mesela. Yarım sezon top oynamış adam, 4 yıllık sözleşmesini tamamlarsa toplam 14 milyon külfet getirmiş olacak. Tek başına takribi 20 adet Taylan+Halil maliyeti demektir...
Sergio, Tete, Zaha ve Zaniolo dörtlüsü asıl maliyeti olan adamlar bize ve belli ki Okan Hoca bu adamlar ana planda düşünmüyor

taylan kamp görse ne olur asıl kampta sakatlanmadan postalayacaksın futbol akıl ve öngörü işi böyle adamlarla da vakit kaybına yer yok.
Senelerdir Anadolu’ya bedava oyuncu kiralayıp bir şey kazanamıyoruz bu yüzden. Adamın maaşı 6 milyon TL falandır; kendisi de kalmak istemeyecektir zaten de biz göndermek istediğimizde menajeri ile Anadolu kulüpleri soyuyor bizi, biz onlardan isteyince yine soyuluyoruz. Para kazanamayacaksak takımda kalsın bunlar

Taylan vasatliktir,konu kapali.sampiyonlugu getirecek denizli maçında yedirdi yetmedi,fb macinda yedirdi hocanın gitmesinin önünü acti.gedson ve ikisi kız gibi

Senelerdir Anadolu’ya bedava oyuncu kiralayıp bir şey kazanamıyoruz bu yüzden. Adamın maaşı 6 milyon TL falandır; kendisi de kalmak istemeyecektir zaten de biz göndermek istediğimizde menajeri ile Anadolu kulüpleri soyuyor bizi, biz onlardan isteyince yine soyuluyoruz. Para kazanamayacaksak takımda kalsın bunlar
hayır asıl kalırsa para kaybedersin beş kuruş da faydası olmaz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt